0:1
(0:0)
49. P. Kloub
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí nezvládlo ani druhý jarní zápas v domácím prostředí


Branky


49. P. Kloub
0

Straškovu stačila k tříbodovému zisku jediná trefa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí bylo lepší, v koncovce to však na jaře vázne

Domácí chtěli napravit zaváhání proti Černivu a v prvním poločase předvedli lepší výkon. Dvakrát postupovali sami na brankáře Doležala, ovšem bez gólového efektu. I Straškov měl v ofenzivě zajímavé situace, Dubí podržel brankář Kusý.

Po gólu na hřišti kraloval Straškov

Rozhodující moment celého utkání přišel ve 49. minutě. Špatně odkopnutý míč se vrátil před domácí branku. Vzápětí brankář Kusý prohrál souboj s hostujícím útočníkem, míč se dostal ke Kloubovi, který dával do prázdné. Od této chvíle padla na domácí křeč a do konce utkání se na nic velkého nezmohli. Straškov pak zkušeně dovedl utkání k těsnému vítězství.



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Oproti minulému zápasu se náš výkon zlepšil, ale na jaře nás trápí koncovka. Inkasovaná branka nás rozhodila, pak už to byla křeč a Straškov si to pohlídal."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Musím mužstvo pochválit, předvedli jsme konečně týmový výkon. V první půli bylo lepší Dubí, po našem gólu jsme mohli přidat ještě další. Tři body nás těší."



Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Husák [-] , P. Doubek [-] (70. D. Sommer [-] ) , K. Solar [-] , L. Daniš [-] , J. Mucha [-] (83. F. Kopecký [-] ) , K. Hoffman [-] , J. Ulip [-] , L. Havlín [-] , R. Farkaš [-] (43. T. Doubek [-] ) , D. Jelonek [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , P. Kloub [-] (90. J. Novotný [-] ) , V. Mareš [-] (87. M. Mikš [-] ) , D. Waldhauser [-] , L. Pokorný [-] , A. Blažek [-] , J. Novotný [-] (78. M. Turek [-] ) , M. Pešek [-] , V. Vlastník [-] , O. Švec [-]

ŽK: 69. D. Jelonek - 21. A. Blažek , 64. P. Kloub , 67. O. Švec , 69. V. Mareš , 86. L. Pokorný , 90. V. Sekera .
Hráči zápasu: A. Kusý - O. Švec , L. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FIŠL Marek - HUSAR Vladislav, VÁŇOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.