Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šesti góly ve druhém poločase Kratonohy otočily zápas s Dobruškou


Branky


0

V prvním poločase bylo zejména na fotbalistech Kratonoh patrné, že sezona je rozhodnutá, v posledním druhém poločase sezony ale hosté sebrali poslední zbytky sil a šesti brankami zvrátili zápas na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osaplý poločas zvládla lépe Dobruška

V úvodu zápasu působili svěžejším týmem domácí, kterým se dalo kombinovat na polovině Kratonoh, hosté jim přesto nedovolili dostat se až do prostorů ve vápně, odkud by mohli ohrozit brankáře Josefa Mačího. Po čtvrthodině hry se aktivizovaly i Kratonohy, které postupně získaly převahu v držení míče. I kombinace hostů se ale omezovala převážně na prostor kolem půlící čáry, obrana Dobrušky dobře bránila své vápno a soupeři toho příliš nedovolila. Oba týmy se proto spoléhaly na centrované balony, které však dlouho nepřinášely valný úspěch. Ve dvacáté čtvrté minutě unikl na pravé straně hřiště David Hamák, který se snažil lobem na zadní tyč překonat gólmana Marka Pěničku, Hamákovo zakončení ale bylo výrazně nepřesné a skončilo vedle. Dobré bránění domácích nutilo fotbalisty Kratonoh ke střelám z velké vzdálenosti, taková zakončení nebyla přesná a často končila nad brankou Marka Pěničky. Skóre zápasu se poprvé pohnulo ve čtyřicáté druhé minutě. Dlouhou přihrávku přebral na hranici vápna Aleš Hašek, který nepříliš razantní, ale o to přesnější střelou k tyči překonal brankáře Josefa Mačího. Dobruška se tak ujala poločasového vedení 1:0. 

Probuzené Kratonohy šesti góly otáčejí zápas

Ve druhém poločase již Kratonohy působily živěji. V padesáté první minutě pronikal středem hřiště Vojtěch Pražák, aby následně předložil míč do vápna Lukáši Bůžkovi, který střelou na bližší tyč vyrovnal. V padesáté šesté minutě se domácí dostali do rychlého protiútoku, ze kterého se jim podařilo skórovat, jejich radost ale překazilo ofsajdové postavení střelce, které neuniklo pozornosti pomezního rozhodčího. Dobruška se i v dalších minutách pouštěla do nebojácných protiútoků, které však srážely nepřesnosti v přihrávkách. V šedesáté sedmé minutě rozehrávali hosté standardní situaci. Centrovaný balon našel ve vápně hlavu Pavla Němečka, který od břevna odrazil své zakončení za záda Marka Pěničky. O dvě minuty později přidaly Kratonohy třetí branku. Protiútok dvou hráčů proti osamocenému brankáři Dobrušky vyřešil nezištnou přihrávkou Tomáš Veverka, který posunul balon na Matěje Jilemnického, který před odkrytou brankou nezaváhal a zvýšil na 3:1. Po třech dalších minutách se Kratonohy radovaly počtvrté. V sedmdesáté druhé minutě se další asistencí předvedl Tomáš Veverka, který vyslal do pokutového území Dobrušky Davida Hamáka, který překonal Marka Pěničku přesnou střelou k pravé tyči. V posledních deseti minutách sezony se stihly Kratonohy prosadit ještě dvakrát. V osmdesáté minutě se od půlicí čáry rozběhl Zdeněk Semelka, který prošel kolem domácích obránců a přízemním zakončením donutil Marka Pěničku, aby lovil míč ze své sítě popáté. V osmdesáté šesté minutě předvedly Kratonohy další pro tento zápas typickou kombinaci, při které Tomáš Veverka završil svůj asistenční hattrick. Tomáš Veverka se spolu s Matyášem Holým octl za obranou Dobrušky, která přihlížela tomu, jak Matyáš Holý zakončuje do prázdné branky pošesté. Dobruška sebrala poslední síly a dokázala korigovat na 2:6 v osmdesáté osmé minutě, když si na centrovaný balon Jaroslava Havlíka naskočil Aleš Hašek. Kratonohy se tak s postupovou sezonou rozloučily výhrou 2:6. 



Ohlasy k zápasu



FK Kratonohy
Václav Pišta - trenér: Jsme rádi, že jsme se s veleúspěšnou sezónou rozloučili vítězně, i když první poločas nebyl z naší strany dobrý. Ve druhém poločase jsme se zlepšili ve všech činnostech a nakonec zápas dovedli do vítězného konce. Celému týmu a všem příznivcům kratonožského fotbalu velice děkujeme za krásnou sezónu.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Štětina [-] , L. Žid [-] , F. Šotola [-] - J. Hubáček [-] , P. Krahulec [-] , R. Čopík [-] (67. J. Effenberk [-] ) , D. Eimann [-] , J. Havlík [-] - A. Hašek [-] , M. Hájek [-] (73. J. Petr [-] )

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - D. Hamák [-] (73. M. Holý [-] ) , V. Pražák [-] (66. T. Veverka [-] ) , L. Bůžek [-] , J. Fidra [-] , Z. Semelka [-] , L. Hlava [-] (46. D. Hrůša [-] ) , J. Štěpánek [-] , P. Němeček [-] , F. Josef [-] , M. Jilemnický [-]

ŽK: 25. M. Hájek - 26. L. Hlava .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.