0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zvítězil na hřišti Chlumce


Branky


0

Fotbalisté Kostelce byli v zápase s Chlumcem přesnější v zakončení než soupeř a právě díky tomu se nakonec mohli radovat z výhry 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita hostů

Chlumec vstoupil do zápasu aktivním napadáním na soupeřově polovině. Díky nepříjemnému presinku vznikla už ve druhé minutě v kosteleckém vápně nepříjemná skrumáž, kterou nejprve nevyřešil ani gólman Libor Blažek, ani Chlumečtí ale nedokázali zklidnit balon na svých kopačkách, a proto jejich úvodní nápor skončil bez gólové odezvy. Na závar domácích odpověděli hosté následným protiútokem, po kterém trefili z hranice malého vápna tyč. I v následujících minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou, obrany už ale byly pozornější a útočící hráči nepřesnější. Přímočařejší byli přesto hosté, kteří využívali křídelní prostory a následné přihrávky pod sebe, které směřovaly na hráče nabíhající z druhé vlny. Vrcholem takových útočných snah bylo několik rohových kopů, které domácí s většími i menšími starostmi ubránili. Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté minutě. První zakončení po prudkém centru z levé strany dokázali chlumečtí obránci ještě zblokovat, míč se ale odrazil k Tomáši Přikrylovi, který nekompromisně zamířil k tyči a otevřel skóre zápasu.

 

Po vstřelené brance měli větší převahu v držení míče hosté, jejich kombinace na polovině Chlumce ale k dalšímu gólu nevedla. Po půlhodině hry domácí vystihli přihrávku Kosteleckých a v třech lidech mohli přejít do protiútoku. Svoji akci ale domácí nevyřešili ideálně a přestřelili branku Libora Blažka. Ve třicáté osmé minutě přenesli domácí hru v pokutovém území soupeře z levé strany na pravou, rychlé akce ale Chlumečtí nevyužili a přesunující se gólman Blažek sledoval, jak střela míjí pravou tyč jeho branky. Závěr poločasu zastihl v lepší kondici domácí fotbalisty, kteří se usadili před kosteleckým vápnem, vinou nepřesného zakončení se jim ale vyrovnat nepodařilo. Poločas tak skončil vedením Kostelce 0:1. 

Kostelec navyšuje vedení

Do začátku druhého poločasu si domácí přenesli svoji kombinační převahu ze závěru druhého poločasu. A přestože se domácí v padesáté minutě prokombinovali až do malého vápna hostů, ze vstřelené branky se radovali Kostelečtí. V padesáté druhé minutě prošli dva hráči Kostelce skrze chlumeckou obranu a zakončující Dominik Krupka se postaral o gól na 0:2. Domácí se ještě snažili s výsledkem něco udělat, Kostelečtí jim ale svým rychlým a neúnavným dostupováním značně ztěžovali kombinaci. V šedesáté sedmé minutě navíc hosté zasadili Chlumci rozhodující úder. Na postupnou kombinaci rezignoval Jan Kvasnička, který místo přihrávky volil střelu z dálky a jeho pokus se snesl přesně do horního rohu chlumecké branky. Kostelec tak zvýšil své vedení na 0:3. Závěrečnou dvacetiminutovku dohrávali domácí s míčem na kopačkách, ani nyní se jim ale nepodařilo prolomit gólové mlčení. Kostelečtí tak dovedli zápas do vítězného konce a z Chlumce si odvezli za tři góly tři body. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] (87. O. Němec [-] ) - V. Branský [-] , D. Tichý [-] (58. V. Hanuš [-] ) , K. Staněk [-] , M. Bráborec [-] , J. Veselský [-] , M. Kučera [-] , J. Vopátek [-] , J. Hartman [-] (78. J. Matouš [-] ) , J. Hanuš [-] , D. Koubek [-]

FK Kostelec nad Orlicí
L. Blažek [-] - T. Přikryl [-] (83. O. Sejkora [-] ) , D. Marek [-] (51. M. Brandejs [-] ) , J. Kvasnička [-] , L. Plocek [-] (87. J. Sameljak [-] ) , D. Krupka [-] (81. M. Plocek [-] ) , M. Cvejn [-] (75. T. Kozel [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , F. Kadavý [-]

ŽK: 65. J. Vopátek , 67. K. Staněk , 76. J. Hartman - 45. A. Řehák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fišer Pavel - ČEJCHAN Ondřej, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.