1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov zvítězil na hřišti Chlumce


Branky


0

Provodov předvedl na hřišti Chlumce dobrý výkon a zejména díky Jiřímu Dvořáčkovi, který si připsal jednu branku a dvě asistence, se hosté mohli radovat z výhry 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodovské vedení

Od úvodu se hrálo svižné utkání, které se přelévalo ze strany na stranu. Oba týmy měly dost prostoru ve středu hřiště a díky tomu mohly zakládat rychlé akce po křídlech. Provodovští hráli přímočařeji a dlouhé přihrávky za domácí obranu však sbíral převážně chlumecký gólman Ladislav Kukal. Chlumec byl hodně vidět při napadání provodovské rozehrávky, domácí několikrát donutili hosty k nepřesnostem, do vyložené šance se Chlumečtí přesto nedostali.

 

K většímu množství střeleckých pokusů se dostali hosté a jejich snažení vyvrcholilo v osmnácté minutě, kdy nastřelili tyč Kukalovy branky. O minutu později mohli jít do vedení hosté. Provodovský Libor Nejman zahrál ve vlastním pokutovém území rukou, a proto rozhodčí nařídil penaltu. K penaltě se postavil chlumecký Michal Bráborec, ten ale neseřídil svá mířidla správně a vysoko přestřelil branku Libora Vacha. Neproměněná penalta domácích povzbudila hráče Provodova. V jednadvacáté minutě se hosté dostali do přečíslení a Ondřej Nejman vyslal chytrou přihrávkou mezi domácími obránci do vápna Michala Rojšla. Provodovského útočníka ale zradil první dotek s balonem a při opětovné snaze o zpracování balonu navíc fauloval vyběhnuvšího gólmana Kukala. V dalších minutách Provodov dravě napadal domácí hráče s balonem, díky tomu se hosté dostali k několika nadějným šancím, ty ale zůstaly nevyužity. Ve třicáté třetí minutě hosté díky důrazu vybojovali před vápnem Chlumce balon a následnou střelou k tyči pořádně protáhli brankáře Ladislava Kukala, který vytěsnil míč na roh. Skóre se poprvé měnilo až ve čtyřicáté minutě. Provodovský Jiří Dvořáček zachytil rozehrávku soupeře a přesnou přihrávkou našel ve vápně Lukáše Khuna. Hostující záložník zamířil velice přesně a jeho obstřel domácího gólmana se od pravé tyče odrazil do sítě. Provodov se tak ujal poločasového vedení 0:1. 

Provodov si díky Jiřímu Dvořáčkovi bere vedení zpět

Vstup do druhého poločasu se podle představ povedl domácím. Ve čtyřicáté osmé minutě využil chlumecký Miroslav Kučera toho, že byl ve vápně Provodova úplně volný. Miroslav Kučera měl dost času, aby si svoji hlavičku připravil a přesně zamířil k pravé tyči. Za vyrovnaného stavu se v lepším rozpoložení nacházeli domácí, kteří byli ve své kombinaci přesnější i jistější. Ani to však Chlumci další góly nezaručovalo, do vedení mohli jít naopak hosté. V padesáté šesté minutě se po dlouhém odkopu brankáře Vacha se na hranici chlumeckého vápna dostal k balonu Michal Rojšl a jeho rychlá střela jen těsně minula tyč Kukalovy branky. O dvě minuty později se Chlumeckým dostalo další důrazné varování ze strany Provodova. Za domácí obranu se dostal Jiří Dvořáček, a po jeho přihrávce přes celou šířku vápna Provodov dokonce skóroval, branka ale nakonec nebyla pro ofsajd uznána. Radost Provodovských tak naplno propukla až v šedesáté páté minutě, kdy si na rohový kop nejvýš naskočil Jiří Dvořáček, který prudkou hlavičkou vrátil Provodovu vedení. 

 

Chlumec se v dalších minutách snažil vytvořit si tlak a s ním i šance na vyrovnání. V sedmdesáté minutě Provodovští zahráli na hranici vlastního vápna rukou, a domácí tak mohli rozehrávat přímý kop z velmi dobré pozice. Exekuce standardní situace se ujal Jakub Jelínek, dlouhé přípravy ale vyústily pouze v nastřelení provodovské zdi. Hráči Provodova rychle přistupovali k domácím fotbalistům, kteří tak měli minimum času na přihrávku a ještě méně času na zakončení. V osmdesáté první minutě navíc Provodov přidal třetí – pojišťující gól. Hosté získali míč ve středu hřiště, využili rozhozeného postavení chlumecké obrany a po přihrávce Jiřího Dvořáčka skóroval Michal Rojšl. Provodov si tak z Chlumce odvezl tři body za výhru 1:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Dnes jsme podali nejlepší výkon jara a po zásluze si odvážíme tři body. Musím pochválit všechny hráče za předvedený výkon, přesto musím vyzdvihnout výkon Jirky Dvořáčka, který jeden gól dal a další dva připravil.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , D. Hubený [-] (65. D. Tichý [-] ) , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , J. Hanuš [-] (84. J. Kraus [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - K. Belák [-] , D. Pařízek [-] , L. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - O. Nejman [-] , P. Kratěna [-] , D. Bogusz [-] , L. Khun [-] (88. L. Bek [-] ) - M. Rojšl [-] , J. Dvořáček [-]

ŽK: 41. M. Bráborec , 58. J. Hartman - 19. L. Nejman , 21. M. Rojšl , 46. P. Kratěna .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.