2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město otočilo zápas s Rychnovem a zvítězilo


Branky


0

Fotbalisté Nového Města dokázali najít rychlou odpověď na úvodní gól Rychnova a díky dalšímu zásahu ze druhého poločasu se mohli radovat z výhry 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnovští neudrželi své vedení

Úvodní minuty zápasu patřily hostům. Rychnovští se díky důrazu a rychlému pohybu dostávali k odraženým míčům a útoky vedenými po pravé straně hřiště zatápěli domácí obraně. Po několika střeleckých pokusech a centrovaných balonech se hosté dostali v jedenácté minutě do vedení. Obrana Nového Města ve vlastním vápně dovolila Rychnovu nadvakrát odcentrovat, k míči se tak dostal Jiří Počtýnský, který prudkou ranou propálil brankáře Václava Krunčíka.

Rychnovští se ale ze svého vedení dlouho neradovali. Ve čtrnácté minutě hosté nezachytili útok domácích a Nové Město se dostalo do přečíslení tři proti dvěma. Protiútok domácích vyřešil Antonín Valášek, který po přihrávce Martina Klikara vyrovnal.

 

Za vyrovnaného stavu měli převahu v držení míče fotbalisté Rychnova. Hosté se po dvaceti minutách hry dostaly ke dvěma střeleckým pokusům z hranice vápna, obě střely ale zblokovali obránci Nového Města. Rychnovští se i v dalším průběhu poločasu několikrát dostali až do vápna domácích. V těchto místech byl ale prostor natolik přehuštěný, že hosté nemohli najít skulinu, kudy by vypálili na brankáře Krunčíka. První poločas tak, i přes větší aktivitu Rychnova, skončil nerozhodně 1:1.

Nové Město otáčí výsledek

Nastavený obraz hry se přenesl i do druhého poločasu, ve kterém Rychnovští pokračovali ve své převaze. Velkou šanci si hosté vytvořili v padesáté osmé minutě. Jeden z hráčů Rychnova se rychle otočil v pokutovém území s míčem, jeho střela z malého vápna ale přeletěla domácí branku. V následujících minutách se oba týmy dostaly do střeleckých příležitostí. V těchto chvílích však dominovali oba brankáři, kteří nedovolili, aby se měnilo skóre.

 

Rozhodující okamžik zápasu přinesla šedesátá devátá minuta. Střídající Matěj Cohorna se dostal k vzdušné přihrávce, tělem si pokryl balon před dotírajícím obráncem Rychnova a prudkou střelou do horní části branky poslal Nové Město do vedení. Za nepříznivého stavu se Rychnovští znovu snažili usadit na polovině soupeře. Domácí Nové Město se díky ofenzivní hře hostů dostávalo k protiútokům, které však zůstávaly nevyužity. Nevyužit byl i nápor Rychnova, a Nové Město se tak mohlo radovat z výhry 2:1.



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Situace před utkáním nám moc nadějí na slušný výsledek nedávala, s velkým sebezapřením museli nastoupit i zranění hráči, čemuž odpovídal i vývoj hry. Téměř celé utkání jsme byli pod velkým tlakem, soupeř rychle kombinoval a neustále se dostával do šancí. Ty naštěstí pro nás skončily buď mimo, nebo je skvělými zákroky likvidoval náš gólman Vašek Krunčík, dnes jednoznačně nejlepší hráč na hřišti. My jsme se k ohrožení soupeřovy branky dostávali velmi zřídka a složitě, o to víc těší produktivita a fakt, že obě branky vstřelili dorostenci. Dík patří všem našim hráčům za obětavost a odhodlání, s jakým toto důležité utkání odehráli, fotbalovost byla dnes jednoznačně na straně hostujícího celku. O to víc si těchto bodů cením.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , D. Nejman [-] , V. Jelen [-] , J. Vít [-] - A. Valášek [-] , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , N. Soumar [-] (76. V. Maur [-] ) - M. Klikar [-] (60. M. Cohorna [-] ) , M. Hofman [-] (66. Z. Štěpán [-] ) -

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , D. Trejtnar [-] (67. J. Jedlinský [-] ) , M. Bárnet [-] - R. Zajíček [-] , M. Semerád [-] , J. Nosek [-] (63. F. Brož [-] ) , S. Pohl [-] - J. Počtýnský [-] (79. L. Volný [-] ) , O. Stieber [-]

ŽK: 59. M. Klikar - 15. J. Nosek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.