3:2p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov smazal dvougólové manko a porazil Nové Město po penaltách


Branky


0

Nové Město začalo zápas dobře a i přes neproměněnou penaltu se ujalo dvougólového vedení. Hosté mohli svůj náskok ještě znásobit, to se jim ale nepodařilo. V závěru poločasu se tak probudili domácí, kteří dvěma góly vyrovnali. Po bezbrankovém druhém poločase rozhodl Trutnov o své výhře v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvopoločasová přetahovaná

Nové Město vstoupilo do zápasu aktivně a už ve čtvrté minutě kopalo po faulu na Pavla Růžičku pokutový kop. K penaltě se postavil kapitán Pavel Zákravský, jeho zakončení do středu branky ale domácí gólman Jan Švejdar vyrazil. Neproměněná penalta mohla hosty trápit jen pár minut. Už v osmé minutě totiž volného prostoru na levé straně využil Martin Klikar, který si připravil své zakončení a střelou k pravé tyči poslal Nové Město do vedení. Domácí tým se potýkal s přesností svých přihrávek a zejména kombinace na útočné polovině neměla dlouhého trvání. Toho hosté podruhé využili ve třicáté minutě. Po rozehrávce standardní situace z hloubi pole se k míči v pokutovém území Trutnova dostal Martin Klikar. Střelec úvodní branky zápasu se s míčem rychle otočil a přesnou střelou k pravé tyči zvýšil vedení Nového Města. O dvě minuty později mohli jít hosté do třígólového trháku, když se za domácí obranu dostal Adam Lelek. Ze souboje jeden na jednoho ale vyšel vítězně domácí brankář Švejdar, který nohou vyrazil střelu novoměstského záložníka. Nové Město v těchto chvílích využívalo nepřesností domácích, v třicáté šesté minutě se na pravé straně uvolnil Martin Klikar, který ale hattrick nezkompletoval, protože minul branku.

 

Domácí tým využil prakticky první vážnější šanci. Ve 39. minutě si míč na hranici vápna zpracoval Zdeněk Tauchman a jeho pohotová střela skončila v síti novoměstského gólmana Lukáš Holého. Do konce poločasu domácí dokonce vyrovnali. Ve 42. minutě si na centr ze standardní situace naskočil Michal Vyhnánek a jeho hlavička znamenala vyrovnání na poločasových 2:2. 

Bezgólová půle

Ve druhém poločase byla větší útočná iniciativa patrná na domácích hráčích. Trutnov si vytvořil převahu v držení míče a Nové Město se pouze bránilo akcím domácích. Přes brankáře Holého se ale Trutnovští prosadit nedokázali. V závěru zápase se ke slovu dostali opět hosté, konkrétně dvougólový Martin Klikar, jeho střely však mířily mimo trutnovskou branku. Po bezbrankovém poločase tak zápas skončil remízou 2:2 a ke slovu se dostal penaltový rozstřel. 

 

 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím, kteří se ani jednou nemýlili. Střelci Nového Města zaváhali hned dvakrát, jednoho z nich vychytal gólman Švejdar, druhý netrefil branku. Trutnov díky tomu zvítězil v penaltovém rozstřelu 4:3.        



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - T. Navrátil [-] (46. R. Wimmer [-] ) , J. Turner [-] , M. Vyhnánek [-] , V. Kozák [-] - P. Ficner [-] , M. Brutovský [-] (83. D. Rejl [-] ) , O. Tobiaš [-] , T. Groer [-] - Z. Tauchman [-] , P. Doubic [-]

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - V. Jelen [-] (46. N. Soumar [-] ) , D. Nejman [-] , J. Vít [-] , L. Zákravský [-] , L. Kudláček [-] - P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , A. Lelek [-] , A. Valášek [-] (59. M. Hofman [-] ) - M. Klikar [-]

ŽK: 32. J. Turner , 42. M. Vyhnánek - 56. P. Růžička , 78. L. Zákravský , 82. A. Lelek , 89. M. Klikar .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kubišta Josef - HRON Miroslav, PRŮCHA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.