9:2
(7:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod devíti góly rozstřílel Týniště


Branky


13. P. Simon , 18. P. Simon , 28. P. Simon , 33. T. Petr , 37. L. Říha , 44. J. Kábrt (p.) , 45. M. Malý , 86. O. Vrabec , 89. P. Simon - 65. L. Slezák , 78. M. Novák
0

Náchodští v prvním poločase učinili rázný krok za třemi body, když během prvních čtyřiceti pěti minut nastříleli sedm gólů. Ve druhém poločase domácí uragán lehce opadl, přesto Náchod přidal další branky a vyhrál 9:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmigólová smršť domácích

Náchod šel od úvodních minut úspěchu naproti. Domácí se nezdržovali zdlouhavou kombinací a přímočarými přihrávkami se dostávali do křídelních prostorů, odkud posílali centry do vápna Týniště. Aktivita se Náchodu vyplatila už ve třinácté minutě. K odražené střele Marka Bricha se dostal Patrik Simon, který míč uklidil pod břevno, a odstartoval tak své gólové představení. V následující čtvrthodině totiž Patrik Simon zkompletoval hattrick a prakticky rozhodl o osudu zápasu. Domácí se usadili před pokutovým územím Týniště, které se nedokázalo z náchodských spárů vymanit a v osmnácté minutě kapitulovalo podruhé. Patrik Simon opět využil dobrého výběru místa v útoku, jako první se dostal k zblokované střele Tomáše Petra a pohodově zakončil do odkryté branky.

Třetí úder si Patrik Simon schoval do osmadvacáté minuty. Přízemní centr Michala Moravce přenechal Martin Malý nabíhajícímu Patriku Simonovi, který využil rychlost svého náběhu a tvrdou střelou prostřelil brankáře Jana Rolejčka potřetí. S přibývajícími brankami rostl gólový apetit domácích. Ve 33. minutě se na levé straně hřiště uvolnil Martin Malý, domácí útočník poslal do vápna centr, který brankář Rolejček nezachytil. K míči se proto dostal Tomáš Petr, který obešel ležícího gólmana a zakončením do prázdné branky upravil na 4:0. 

Ani za čtyřnásob nepříznivého stavu Týniště nerezignovalo a snažilo se alespoň korigovat skóre. Snahy Týniště však otevíraly prostor pro protiútoky domácích. Ve 37. minutě Náchodští podnikli rychlý vpád do rozhozené obrany hostů. Martin Malý si narazil míč s Patrikem Rompotlem a další asistencí vyzval ke skórování Lukáše Říhu. Poločasovou demolici domácí zakončili ještě dalšími dvěma góly. Ve 44. minutě se z penalty trefil Jan Kábrt, o minutu později dával na 7:0 Martin Malý. 

 

Týniště sympaticky koriguje rozhodnutý zápas

Ve druhém poločase útočná motivace domácích opadla, a nadechnout se tak mohli i hosté. Čestný úspěch Týniště zaznamenalo v 65. minutě, kdy z přímého kopu trefil Lukáš Slezák levý horní roh domácí branky. Hosté se dočkali i druhé branky. V 78. minutě neodklidila domácí obrana míč do bezpečné vzdálenosti, k balonu se proto dostal Matěj Novák, který využil času i prostoru, který mu Náchodští věnovali a snížil na 7:2. V posledních minutách zápasu si však domácí vzali svůj sedmigólový náskok zpět. V 86. minutě hosté neuhlídali Patrika Simon, který se po pravé straně dostal do vápna a křížnou přihrávkou nabídl míč před prázdnou branku Ondřeji Vrabcovi – 8:2. Minutu před koncem se Patrik Simon dostal do stejného prostoru jako před osmou trefou Náchoda. Tentokrát místo přihrávky volil střelu, která zapadla k levé tyči hostující branky. Náchod tak rozstřílel svého soupeře 9:2. 



Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] , P. Rompotl [-] (56. P. Samek [-] ) , M. Punar [-] , J. Kábrt [-] - M. Brich [-] (46. O. Vrabec [-] ) , T. Petr [-] (56. J. Vaněček [-] ) , P. Simon [-] , J. Hable [-] - L. Říha [-] , M. Malý [-] (46. T. Vejprava [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] (64. Š. Ráček [-] ) , M. Winkler [-] , J. Hrubý [-] (76. J. Winkler [-] ) , J. Vydarený [-] (76. P. Bartoš [-] ) , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] (46. M. Matoušek [-] ) , J. Drapač [-]

ŽK: 43. J. Rolejček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koutník Michal - JANEČEK Štěpán, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.