0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zvítězilo na hřišti Kostelce nad Orlicí


Branky


0

Po bodovém půstu ve dvou úvodních kolech si Nové Město vyšláplo na hradeckou Slavii a nyní i na Kostelec nad Orlicí. Hosté z Nového Města odehráli povedený zápas, ve kterém nepolevovali v aktivitě na půli soupeře a v obezřetnosti před vlastní brankou. Díky tomu mohou slavit výhru 0:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou v závěru poločasu do vedení

Nové Město od začátku aktivně napadalo rozehrávku domácích, kteří tak byli nuceni ve spěchu odkopávat míče, to vedlo k nepřesnostem a ztrátám. Nové Město si přes svoji aktivitu nevytvořilo výraznou gólovou příležitost před domácí brankou a hra se začala vyrovnávat.

Do dobré šance se hosté dostali v 26. minutě, kdy po centru z pravé strany zakončoval ve skluzu jeden z novoměstských útočníků, jeho akci ale zastavil domácí gólman Libor Blažek ve spolupráci s pomezním, který mával ofsajd. Kostelečtí se s obtížemi probojovávali přes soustředěnou formaci hostů. V 27. minutě domácí sice postupovali ve třech hráčích proti dvěma bránícím fotbalistům Nového Města, zakončení z pravé strany ale minulo levou tyčku branky Lukáše Holého. I v dalších minutách sužovaly oba týmy nepřesnosti, centrované balony sbírali brankáři, střely zachytávaly ochranné sítě za brankami.

 

V závěru první půle hosté poprvé udeřili. Na hranici kosteleckého vápna využil zaváhání domácího obránce Lukáš Zákravský, který vybojoval balon a předal jej spoluhráči Tomáši Voráčkovi. Voráček se neváhal, z otočky pohotově vypálil a jeho střela pod břevno zaskočila domácího brankáře Libora Blažka. Několik vteřin před poločasovým hvizdem se tak hosté dostali do vedení 0:1. 

Hosté v úvodu poločasu pojišťují vedení

 Jak hosté skončili první poločas, tak začali i ten druhý. Ve 49. minutě si novoměstský Voráček a Zákravsý prohodili role z gólové situace v prvním poločase. Tomáš Voráček přiťukl Lukáši Zákravskému míč do pokutového území, Zákravský kličkou obešel domácího brankáře Blažka a zakončením do odkryté branky zvýšil vedení Nového Města na 0:2.

 

Domácí se snažili okamžitě reagovat na nepříznivý stav, vytvořili si převahu v držení míče a uzamkli soupeře na jeho polovině. Ze svého tlaku ale Kostelečtí příliš nevytěžili. Pro hosty se navíc otevíraly možnosti rychlých protiútoků a případné napadání rozehrávky domácího brankáře, který se pod tlakem uchyloval k nepřesným rozehrávkám. V 58. minutě unikl domácí obraně Martin Klikar a jeho postup zastavil pouze za cenu faulu a červené karty kostelecký Matěj Cvejn. Následný přímý kop hosté nezužitkovali a jejich střela těsně minula pravou tyčku kostelecké branky.

 

V početní nevýhodě byla kostelecká cesta za vyrovnáním velmi obtížná. Nové Město snáz rozmělňovalo kombinaci domácích a samo se dostávalo do šancí. Hráči Kostelce se dostávali do šancí převážně díky rohovým kopům, s jejich centry i hlavičkami si ale dokázal brankář Holý poradit. Kostelečtí se přes soustředěnou obranu Nového Města neprosadili ani v závěrečných minutách, a hosté tak mohli slavit další cenné vítězství. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
L. Blažek [-] - K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , L. Šrámek [-] (80. J. Kvasnička [-] ) , J. Mlynář [-] (71. D. Marek [-] ) - T. Přikryl [-] (61. M. Brandejs [-] ) , M. Cvejn [-] , F. Kadavý [-] , P. Klapal [-] - J. Švandrlík [-] , D. Krupka [-] (46. L. Plocek [-] )

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - L. Zákravský [-] , J. Vít [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] - P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (64. A. Valášek [-] ) , A. Lelek [-] (75. V. Maur [-] ) - M. Klikar [-] (83. J. Králíček [-] ) , T. Voráček [-] -

ŽK: 55. T. Přikryl , 83. J. Švandrlík - 59. M. Klikar , 87. V. Maur . ČK: 58. M. Cvejn .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Medlík Karel - HRON Miroslav, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.