0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 12:15

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas rozhodl Náchod v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Zápas předposledního a druhého týmu tabulky měl na papíře jasného favorita, o vítězi se přesto rozhodlo až v penaltovém rozstřelu. Po bezbrankové remíze zvítězil druhý Náchod v rozstřelu 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplodná aktivita hostů

Náchodští se od úvodu snažili napadat rozehrávku domácích, a dostávat tak soupeře pod tlak. Na hráčích Náchoda byla zjevná snaha o vstřelení branky od prvních minut, v 10. minutě se o dlouhý lob zpoza vápna pokusil Patrik Simon, jeho drzý pokus ale dokázal domácí gólman Jan Švejdar vyboxovat. O dvě minuty později střílel Marek Brich a jeho skákavá střela nadělala Švejdarovi problémy, trutnovská obrana ale dokázal uhasit potenciální nebezpečí hned v zárodku. Hosté se snažili vést své útočné akce po krajích hřiště, následné centry do vápna Trutnova však nenacházely kýžené adresáty.

V 17. minutě prokázal domácí brankář dobré čtení hry, kdy vyběhl daleko za hranici svého pokutového území a odkopl balon před unikající dvojící náchodských útočníků. Trutnov poprvé zahrozil ve 22. minutě, kdy se centr ze standardní situace dostal až k domácím hlavičkářům, náchodský gólman František Baláž si ale dokázal s touto ošemetnou situací poradit a míč vyrazil na roh.

 

Ve 40. minutě rozehrávali Náchodští standardní situaci zajímavým způsobem, když už se zdálo, že jejich zdánlivě chaotický signál skončí „dáváním si přednosti“, dostal se míč k Patriku Simonovi, který pohotově překonal domácího brankáře. Náchodskou radost ale utnul pomezní rozhodčí a jeho vztyčený praporek. První půle tak skončila bezbrankovou remízou. 

Neseřízená muška náchodských

Průběh hry se ve druhém poločase příliš nelišil. Hosté byli i nadále aktivnější, svoji převahu na polovině soupeře přesto nedokázali přetavit v branku. Po několika minutách druhé půle se hostům podařilo vytvořit po rohovém kopu závar v pokutovém území domácích, trutnovská obrana ale dokázala nebezpečí odvrátit. I v dalším průběhu rozehrávali hosté několik rohových kopů, zakončení těchto akcí ale mnohdy končilo nad trutnovskou brankou.

 

Zhruba deset minut před koncem se hostům podařilo několikrát zachytit rozehrávku Trutnova, díky tomu se k zakončení dostal Ondřej Vrabec, jeho zakončení ale dokázali domácí nadvakrát zblokovat. Zápas tak po devadesáti minutách skončil bezbrankovou remízou. 

 

V první sérii nedal náchodský Patrik Romportl brankář Švejdarovi šanci a poslal míč do pravého dolního rohu branky. Na trutnovské straně se k exekuci penalty postavil Ondřej Šulitka a střelou do opačného rohu branky vyrovnal. Ve druhé sérii napodobil Martin Malý svého kolegu Romportla a prakticky totožným zakončením překonal Švejdara podruhé. Neomylný byl i Pavel Ficner, který sebevědomou ranou do středu branky znovu vyrovnal. Tradici náchodských zakončení do pravého rohu branky neporušil ani Patrik Simon – 2:3 pro Náchod. O okamžité vyrovnání se postaral Matěj Brutovský, který poslal náchodského Baláže k pravé tyči a míč trefil přesně k levé. Čtvrtou sérii rozstřelu načal náchodský Jan Kábrt, který zvolil levou stranu a domácí gólman jeho střelu málem vytěsnil, Náchod se přesto znovu ujal vedení. Prvním neúspěšným exekutorem se stal domácí Aleš Starý, jehož střelu k levé tyči zastavil náchodský Baláž. Díky tomu měl mečbol na své kopače Michael Moravec, který prudkou ranou k pravé tyči propálil Švejdara a rozhodl o výhře Náchodu. 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - V. Kozák [-] (67. J. Zezula [-] ) , M. Kancok [-] , J. Turner [-] (54. M. Přívratský [-] ) , M. Vyhnánek [-] - P. Ficner [-] , M. Brutovský [-] , T. Groer [-] (87. P. Kučera [-] ) - A. Starý [-] , D. Rejl [-] (90. O. Šulitka [-] ) , P. Doubic [-]

FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Moravec [-] , M. Punar [-] (62. P. Runkas [-] ) , J. Kábrt [-] , P. Rompotl [-] - P. Simon [-] , J. Hable [-] , M. Brich [-] , O. Vrabec [-] (82. L. Soumar [-] ) - M. Malý [-] , J. Vaněček [-] -

ŽK: 51. M. Brutovský - 71. J. Vaněček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.