3:1
(0:0)
57. J. Levý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec zaskočil Chotíkov


Branky


50. O. Šnaider , 61. J. Hibler , 68. M. Zítek - 57. J. Levý (p.)
0

Bolevci i Chotíkovu chyběli v sobotním zápase opory, s čímž se ale lépe vypořádal domácí celek a po výhře 3:1 si připsal důležité tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Impotence

Na Bolevci byla v první půli znát citelná ztráta Michala Bublíka, špílmachra týmu. Domácí nedokázali podržet míč na kopačkách a po většinu prvních pětačtyřiceti minut se jen bránili. Hluboký blok ale bránil hostům v cestě do vápna, a tak veškeré šance končili jen centrem do vápna. V jediné šanci se ocitl David Míka, který se po jednom takovém nákopu dostal na hranici vápna k odraženému míči, ale skákavý kulatý nesmysl netrefil ideálně a domácí strážce branky Jakub Körner měl snadnou práci.

Potence

Ve druhé půli se již góly urodily. Paradoxně k vývoji zápasu šel do vedení Bolevec. V 50. minutě převzal dlouhý pas Jana Šanoby šajtlí v běhu Ondřej Šnaider a postupoval sám na branku. Svou akci zakončil přesným obstřelem gólmana Bejdáka a Bolevec mohl slavit. V 57. minutě se na druhé straně dostal k míči ve vápně David Vacek, jenž byl podražen a sudí Pálek odpískal pokutový kop. Míč si postavil kapitán Levý a přesnou střelou k pravé tyči vyrovnal skóre utkání na 1:1. Za dvě minuty už bylo vše zase jinak. Po kombinaci na levé straně se objevil tváří tvář gólmanovi Bejdákovi Jan Hibler a ze stejné pozice, jako předtím jeho spoluhráč Šnaider, trefil přesně k zadní tyči. Chotíkov začal hru více otevírat, což domácí brejkové taktice vyhovovalo a v 68. minutě pišla branka, která pohřbila hostující naděje. Nepřesné přihrávky na útočné polovině využil Jan Sušánka, který vyslal do samostatného úniku Martina Zítka, který svůj sprint přes polovinu hřiště zakončila přesným zakončením a brankou na 3:1. Ačkoliv se Chotíkov nadále pokoušel o ohrožení branky, tak se do šancí spíše dostávali domácí, kteří dvakrát nevyužili situaci dva na jednoho.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Opět nám chyběli hráči ze základu. V prvním poločase nás Chotíkov přehrával a my se jen bránili. Ve druhém poločase jsme začali hrát na brejky a hned první se nám povedl. Po vyrovnání jsme si to začali klasicky strkat a přidali jsme dvě branky."

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "První poločas jsme byli fotbalovější, ale nevytvořili jsme si žádnou šanci. Ve druhém poločase to od nás nebylo dobré, domácí si vytvořili více šancí a asi zaslouženě nakonec vyhráli.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Greif [-] , J. Hibler [-] , M. Soukup [-] , J. Šanoba [-] , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] (86. L. Ficu [-] ) , J. Šlehofer [-] (82. V. Kalčík [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Sušánka [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Šlajs [-] , J. Kluska ml. [-] , D. Vacek [-] , M. Prais [-] (78. M. Hauer [-] ) , J. Pechler [-] , D. Míka [-] , J. Levý [-] , M. Kadlec [-] , T. Hruška [-] (68. M. Vojáček [-] ) , T. Belan [-]

ŽK: 58. P. Greif - 63. D. Míka , 69. J. Pechler , 72. J. Kluska ml. , 79. M. Vojáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LHOTÁK Luděk, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.