D. Míka 89. (vl.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chotíkov poprvé na jaře ztratil body, a to díky vlastní brance kapitána. Jak hodnotí zápas karetně potrestaní trenéři?


Branky


89. D. Míka (vl.)
23

Emočně vypjatý zápas se odehrál na hlavním hřišti plzeňského Petřína, kde místní rezerva, která vede tabulku krajského přeboru, vyzvala ve šlágru kola loňského vícemistra z Chotíkova, který na jaře jako jediný dosud neztratil ani bod a díky spanilé jízdě se ze spodku tabulky vyšvihl na třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě pár minut před koncem zápasu se zdálo, že by snad utkání mezi rezervou Petřína a Chotíkovem mohl skončit bezbrankovou remízou. Hosté se víceméně snažili poctivě bránit a zavírat nebezpečné prostory, naopak domácím to v útočné fázi nelepilo tolik, jako jindy. A to i navzdory tomu, že hosté po červené kartě pro Kellnera dohrávali posledních dvacet minut v desíti lidech, když chotíkovský záložník hrubě fauloval svého soupeře.

 

Ještě předtím se ale do sudích (Kaiser, Špindlerová, Bogdan) pustil trenér Chotíova Kučera, kterému se výkon sudích od začátku zápasu nelíbil. Takže i on nakonec sledoval utkání za klandrem a k celé situaci sudí v Zápisu o utkání napsali toto:

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest – kritika R, AR, v přerušené hře s hanlivým (urážlivým) výrazem: "Co to pískáte, jděte už do prdele". Po odchodu přelezl hrazení, stoupl si vedle LN kde pokračoval v urážení R: "Vy jste tři čůráci, vy jste uplný hovna". V dalším průběhu křičel na AR1 "ty krávo". V 71' strčil obouma rukama do trenéra domácích Vodrážky Radka, který opustil TZ a šel trenéra Kučeru uklidnit, za což TD dostal za opuštění TZ ŽK. Dále po souboji křičel na R 50letému chlapovi ji dáš a 15letému ne, ty debile.

 

I přes tuto, pro přítomné diváky jistě velmi zajímavou emoční výměnu názorů na konci šesté desetiminutovky, se nadále snažili domácí fotbalisté vyzrát na velmi dobře chytajícího Dominika Bejdáka v bráně hostů. Ale jediným, kdo na něj nakonec vyzrál, byl jeho kapitán David Míka, který si nešťastně vstřelil v 89. minutě vlastní gól a rozhodl o tom, že jeho tým na jaře poprvé ztratil nějaké body.

 

Nejemotivnější momenty zápasu můžete shlédnout zde:



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Dá se říci, že jsme hosty nakonec doslova uvařili a byť to na můj vkus trvalo docela dlouho, tak to rozhodně bylo spravedlivé vítězství. Paradoxem je to, že naší jedinou vítěznou branku si dali chotíkovští v úplném závěru sami a to hráčem, který už na hřišti dávno neměl být, protože s pěti žlutýma kartama se hrát prostě nedá (usmívá se). Každopádně musím kluky pochválit, protože plnili přesně to, co jsme si řekli. Od úvodního hvizdu jsme soupeře nenechali přihrát víc jak dvě přihrávky a okamžitě šli do útoku. Bohužel naše útočná fáze byla prakticky po celý zápas tristní, takže jsme moc rádi za výpomoc, i když i ten vlastňák byl z velké míry i naší zásluhou, protože těch útočných akcí bylo za celý zápas opravdu kvantum. Musím ale pochválit i hosty, kteří mají ve svém týmu několik nadstandartních hráčů, ať je to Míra Lopata, nebo v pátek neskutečný Bejdák v bráně a na to, že nemají trenéra, nehrají vůbec zle. Z našich borců bych chtěl vyzdvihnout mladého stopera Kacerovského, pro kterého to byl první zápas v základu mužů a zvládnul to výborně a druhým mužem zápasu je za mne Denis Plecitý, který po několika krátkých epizodách v áčku si proti Chotíkovu zahrál celý poločas a byl výbornej.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Na Petříně nás přivítalo nepřátelské, arogantní prostředí, ale s tím za ty léta už počítáme. Kluci z Petřína kamarádí a cukrujou jen týmy, co jim jdou na ruku, podlejzají, nekladou moc odporu a navíc jim nasází na cestu bůra. Takový jim chutnají. Do této kolonky my nepatříme, proto jsme my ti špatní. My jdeme do každého zápasu s cílem vyhrát a ne se jen zúčastnit. Na lavici mají snad 10 trenérů, trénují snad 6x týdně a balon v tomto zápase honili spíš po cyklistickým oválu než na hřišti. Rozdíl mezi námi, kde půl týmu netrénuje vůbec a nadlidmi z Petřína, jsem fotbalově neviděl žádný. Což není smutné hlavně pro nás. Stačilo se dobře defenzivně postavit, trošku rozkouskovat hru a párkrát na ně zadupat. Nakonec vše muselo vyřešit nepochopitelné vyloučení Kellnera na popud asistentky za zákrok, který hlavní neposoudil ani žlutou kartou... No a pak několik dalších velmi zajímavých rozhodnutí sudích, kteří ve druhém poločase úplně podlehli tlakům domácí lavičky, která ječela asi od 30. sekundy zápasu. Někdy samostatně, někdy sborově, tohle měli kluci vychytaný. Z poklidného zápasu se stala nakonec tragikomedie. Našim klukům jsem po zápase poděkoval, někdy je fotbal krutej, ale když prohrát, tak přesně takhle se ctí. Komu letos budu přát postup je po tomto víkendu více než jasné...



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - S. Kacerovský [-] , L. Kotěšovec [-] (46. D. Plecitý [-] ) , M. Jandoš [-] (46. J. Flachs [-] ) , L. Salák [-] (46. F. Hofman [-] ) , J. Tětek [-] , A. Rada [-] (77. A. Vobruba [-] ) , J. Mareš [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , D. Voves [-] , L. Maxa [-] , J. Hájek [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , J. Benedikt [-] (77. O. Svoboda [-] ) , A. Cirok [-] (93. T. Denk [-] ) , J. Kellner [-] , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , L. Kuhajda [-] , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , J. Huml [-] (67. P. Bořík [-] )

ŽK: 20. J. Mareš , 45. L. Maxa , 89. A. Rada - 21. J. Kellner , 33. D. Míka , 45. J. Benedikt , 92. D. Bejdák . ČK: 71. J. Kellner .
Hráči zápasu: D. Plecitý , S. Kacerovský - D. Bejdák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KAISER Daniel - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2024 20:39
Tvl. Kůčo, já si myslel, že přes veškeré tvé fotbalové zanícení (což na jednu stranu oceňuji a chápu to) jsi alespoň trochu normální, ale tohle tvoje hodnocení, to je teda fakt vrchol bezmezného bláznovství!!! Viděl jsi video? Nepochopitelné vyloučení Kellnera? Ty ses normálně pomátl, ne? A po tom, co jste u nás "fotbalově" předvedli budeš tvrdit, co na nás stačí? Tak si Ti s klidným svědomím troufnou říci, že moc horších týmů u nás letos nehrálo!!! A pokud, tak se alespoň nechovali jako banda bláznů... Emoce jsou jedna věc a já sám mám pochopení pro ledacos, ale zajímalo by mě, co mělo být, z pohledu sudích a nás, v pátek večer jinak. Možná se taky trochu podívat do zrcadla, ne? Hrál jsem tam, mám vás svým způsobem rád, ale trochu zdravého rozumu by nebylo na škodu!!! Měj se, Bebí
Jakub Volák

Expert: Jan Melka
Tip experta: výhra domácích

Chotíkov má zkušený tým, ale na běhavé kluky z Petřína to bude málo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích