1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASEM: Neatraktivní souboj o záchranu rozhodla jedna branka do sítě Zruče


Branky


23

Urputný fotbal, plný chyb a nepřesností, nebo neproměněných šancí, ale i emocí a tvrdších soubojů. Zde jde o záchranu v soutěži a každý bod je důležitý, uvědomovali si všichni na hřišti. A pro tentokrát se body nedělily, lépe ze zápasu vyšli domácí, kteří se na svého soka přiblížili na rozdíl dvou bodů. Jak utkání hodnotí trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Tohle mělo rysy klasického zápasu boje o záchranu, nedalo se na to moc koukat, spousta chyb, dost emocí. Začali jsme slušně, po chybě Zruče dal Jarda Linhart gól na 1:0, ale místo abychom dál tlačili a přidali další gól, úplně jsme přestali hrát a dovolili Zruči, aby se nadechla. Poločas se dohrával za mírné převahy Zruče a po přestávce opět fotbal plakal. Naštěstí jsme dokázali vzadu udržet nulu a připsat důležité 3 body.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Zápas se mi nehodnotí vůbec dobře, ale je to jako obvykle. My soupeři nabídneme svojí chybou šanci ke gólu a soupeř ji využije. Ke všem mužstvům máme úctu a respekt, ale dnes vůbec nevyhrál lepší tým. Když budu spravedlivý, tak jsme si měli odvést do Zruče 3 body za vítězství 3:6, ale bohužel si odvážíme bodů nula. Domácím gratulujeme ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - V. Nosach [-] , A. Ježek [-] (80. S. Basha [-] ) , P. Toman [-] (67. V. Motlík [-] ) , M. Trnka [-] - J. Pipaš [-] (67. P. Mlnařík [-] ) , K. Fürbacher [-] , O. Ukhal [-] , J. Linhart [-] - V. Klokan [-] (67. D. Oncea [-] ) , K. Zeliński [-]

TJ Zruč
D. Baloun [-] - M. Lang [-] , J. Motyčák [-] (58. L. Husník [-] ) , D. Král [-] , O. Mašek [-] (72. M. Mošna [-] ) , M. Fryček [-] (80. J. Štafl [-] ) , R. Kubeš [-] , D. Mošna [-] , V. Pavel [-] , J. Pěč [-] , A. Boháč [-]

ŽK: 42. J. Pipaš , 82. K. Fürbacher , 86. V. Nosach , 95. P. Mlnařík - 70. L. Husník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schveinert Radek - PENA Miroslav, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Melka
Tip experta: remíza

Zruč kvalitnější, ale Černice se umí “zbláznit”.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza