4:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:15

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou rozdílných poločasů rozhodly až penalty


Branky


47. J. Sopko , 48. M. Šinál , 51. J. Sopko - 15. F. Copák , 30. Z. Bláha , 89. M. Wolf
0

V pětadvacátém kole přivítali hráči Bělé na svém trávníku fotbalisty Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po zásluze do vedení

Fotbalisté Bělé chtěli na domácím hřišti odčinit výbuch z minulého kola, kdy prohráli na hřišti Chodové Plané vysoko 8:1. Do utkání nastoupili v pozměněné sestavě, ale úvod se jim vůbec nevydařil. Více ze hry měli hostující fotbalisté, kteří i když mají již několik kol před koncem jistotu prvního místa, tak nevypustí jediný zápas. Na gól čekali diváci až do 15. minuty, kdy se po rychlé akci po pravé straně střelecky prosadil František Copák a poslal tak Tlumačov do vedení. Domácí se nemohli dostat do zápasu a tak spíše jen přihlíželi útočným výpadům soupeře. Ve 30. minutě se skóre měnilo podruhé a opět to byl Tlumačov, kdo udeřil. Tentokrát se do střelecké listiny zapsal Zdeněk Bláha a s vyhlídkami Bělé na bodový zisk to nevypadalo dobře. Po druhé inkasované brance se domácí přeci jen vzchopili a vypracovali si šance na snížení. Ve 35. minutě zatáhl míč po pravé straně Václav Braun, přihrál Dominiku Frankovi, který zblízka trefil pouze brankáře a následnou dorážku Brauna opět zlikvidoval pozorný Jan Královec. Ve 40. minutě měli domácí výhodu rohového kopu, po kterém se k míči dostal Martin Šinál a z hranice velkého vápna trefil pouze tyč, míč se ale odrazil k Vladimíru Iščenkovi, který byl následně faulován a byla z toho penalta. Míč si na bílý bod postavil Mikuláš Pustovojt, neunesl ale tíhu okamžiku a vůbec netrefil branku. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2.

Bělá senzačně otočila skóre, v závěru ale nakonec přišla o tři body

Do druhého poločasu vstoupili hráči Bělé jako vyměnění a hned po dvou minutách se měnilo skóre. Ve 47. minutě se po centru z pravé strany dostal do zakončení střídající Václav Landrgott, jeho střelu brankář hostí vyrazil pouze k nohám Jana Sopka a ten míč uklidil do sítě. Hned vzápětí unikl po pravé straně Dominik Frank, který vrátil míč pod sebe na Martina Šinála a ten střelou zpoza vápna poslal míč nechytatelně k tyči. Velký obrat domácích dokonal v 51. minutě opět Jan Sopko, který využil centru Martina Šinála a hlavičkou o břevno poslal svůj tým do vedení. Od tohoto momentu kontrolovali domácí fotbalisté jednobrankové vedení a vypadalo to, že nakonec dokráčí ke třem bodům. V 89. minutě ale založili hosté rychlý útok, na jehož konci byl Martin Wolf a zařídil tak svému týmu vyrovnání. O vítězi tedy musely rozhodnout penalty.

Bod navíc zůstal v Bělé

V penaltovém rozstřelu byl hrdinou domácí brankář Tomáš Jarina a díky němu získali domácí po sérii 4:3 bod navíc, díky kterému se stále drží na čtvrté příčce. Na paty jim ale šlape rozjetá Chodová Planá.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Po minulém zápase jsme si řekli pár slov a nastoupili jsme v pozměněné sestavě. Chtěli jsme se poučit z předchozího zaváhání, to se nám ale vůbec nepodařilo a po první půli jsme prohrávali o dvě branky. Měli jsme v závěru poločasu výhodu pokutového kopu, tu jsme ale trestuhodně zahodili. Poločasový rozhovor jsem nechal na asistentovi a do druhého poločasu jsme vstoupili jako vyměnění. Během pěti minut jsme třemi brankami otočili skóre a vypadalo to, že už vše dopadne dobře. V závěru jsme ale trochu nezkušeně odevzdali míč soupeři a ten nám minutu před koncem vyrovnal. Můžeme být ale spokojení, uhráli jsme body se silným soupeřem a alespoň částečně jsme odčinili výbuch z minulého kola.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - L. Černý [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] (46. V. Landrgott [-] ) , M. Tomášek [-] - J. Sopko [-] , V. Braun [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] (87. K. Pangrác [-] ) - J. Bočan [-] , P. Cingroš [-] (22. J. Kotrc [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Královec [-] - J. Malík [-] , M. Tesař [-] - M. Wolf [-] , F. Copák [-] , Z. Bláha [-] - M. Frček [-] (73. O. Polák [-] ) , J. Minařík [-] - J. Hruška [-] (46. T. Čadek [-] ) , J. Podestát [-] , M. Hruška [-]

ŽK: 29. J. Kotrc , 61. M. Šinál , 79. M. Pustovojt - 55. Z. Bláha , 67. J. Podestát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - DOKSANSKÝ Tomáš, REIPRICH Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.