Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč si bez problémů došla pro tři body


Branky


0

Devátenácté kolo odstartoval souboj mezi Kolovčí a Meclovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milota s Duchoněm zařídili domácím dvoubrankové vedení

Třetí Koloveč vstupovala do utkání s devátým Meclovem v roli jasného favorita. Utkání bylo ale od úvodních minut poměrně vyrovnané, domácí měli sice územní převahu, hosté ale měli několik zajímavých příležitostí ke skórování. Nicméně do vedení se dostali domácí. V 11. minutě se s míčem na půli hřiště otočil Miloslav Duchoň a krásnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku kanonýra Jana Milotu, který už si tváří v tvář brankáři věděl rady. Vstřelená branka Kolovči hodně pomohla, její hráči se uklidnili a začali hrát svoji hru. Meclovští ale srdnatě bojovali a mohli dokonce i vyrovnat, nedařilo se jim ale v zakončení. Koloveč je za to potrestala v 37. minutě, kdy poslal pěknou přihrávku za obranu Tomáš Šlajs a přesně našel v náběhu Miloslava Duchoně, který udělal kličku brankáři a zasunul míč do prázdné branky. O pár minut později mohl ten samý hráč zvýšit již na 3:0, svůj samostatný únik ale neproměnil. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Koloveč žádný zvrat nepřipustila

Druhá půle byla od úvodních minut jasně v režii domácího týmu. Meclovští už nebyli tak aktivní jako v první půli a jen přihlíželi útočnému náporu soupeře. Kolovči se podařilo v 58. minutě zvýšit na rozdíl tří branek, když si na rozehraný přímý kop Miloslava Duchoně naskočil Jindřich Bittengl a za pomoci teče jednoho z obránců dopravil míč do sítě. Hostům se sice podařilo v 67. minutě snížit zásluhou přesného zásahu Jevgenije Čižikova, žádný zvrat to ale nepřineslo. Naopak domácí si hned o sedm minut později vzali zpátky třígólový náskok. Hráči Kolovče sehráli nacvičený signál, kdy po rohovém kopu poslal míč do vápna Miloslav Duchoň, přesně našel Jana Milotu, který sklepl míč na Jindřicha Bittengla a ten vstřelil svůj druhý gól v zápase. Definitivní tečku za zápasem přidal v 84. minutě Ludvík Špirk, který se prosadil opět po rohovém kopu, kdy se k němu ve velkém závaru odrazil míč. Koloveč tedy porazila Meclov rozdílem třídy a alespoň si trochu napravila reputaci z minulého kola, kdy doma podlehla Dlouhému Újezdu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Prvních dvacet minut se nám vůbec nedařilo, nehráli jsme svoji hru. Podařilo se nám ale vstřelit branku a postupem času jsme se uklidnili. Soupeř měl několik vyložených šancí, které jsme se štěstím přežili a do poločasu se nám podařilo vstřelit druhou branku. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší, přidali jsme další tři góly a v poklidu si došli pro tři body.

TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Pro nás zápas blbec. Začali jsme nebojácně, v první půli jsme měli 4 stoprocentní šance, které jsme neproměnili a domácí nás potrestali okamžitě za naší nemohoucnost. První poločas byl opravdu pěkný a svižný, útoky se přelévali nahoru dolů. Druhý poločas jsme začali znovu šancí, kterou domácí vykopávali před brankovou čarou. Poté už byl zápas v režii Kolovče.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - J. Souček [-] (60. J. Rejthar [-] ) , M. Záhrobský [-] , J. Bittengl [-] , T. Bozděch [-] , M. Sušický [-] (72. M. Gabriel [-] ) , M. Duchoň [-] (79. L. Špirk [-] ) , T. Šlajs [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - Z. Mareš [-] (78. J. Vlasák [-] ) , J. Váchal [-] , J. Čižikov [-] , M. Obdržálek [-] (46. J. Suchý [-] ) , P. Beňušík [-] , J. Vogeltanz [-] , V. Kafka [-] , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] , J. Malík [-]

Hráči zápasu: M. Záhrobský , M. Duchoň .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KAŠPAR Zdeněk, LUKÁŠ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.