3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov předvedl dokonalý obrat


Branky


0

V sedmnáctém kole přivítali hráči Staňkova na své půdě fotbalisty Bělé nad Radbuzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když byli domácí lepší, hosté dvakrát skórovali

Do zápasu vstupovali hráči Bělé v roli favorita, ale opak byl pravdou. Staňkovští je zaskočili svou aktivní a nebojácnou hrou, soupeř nevěděl, kde mu hlava stojí. Domácí si vypracovali několik zajímavých příležitostí, které ale neproměnili a soupeř je za to potrestal. Ve 20. minutě ještě Staňkov zachránil tyč, po obrovské šanci Miroslava Bořila, ale o pět minut později se ten samý hráč nemýlil, když využil dlouhého nákopu svého kapitána Jana Sopka. Situaci ale předcházela nastřelená tyč domácích, takže pro Staňkov to byla dvojitá smůla. Po inkasované brance byli domácí nabuzení a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu, po chybné rozehrávce ze 34. minuty ale inkasovali podruhé. Míč zachytil Václav Landrgott, narazil si ho s Miroslavem Bořilem a pěknou střelou zvýšil na 0:2. Do konce první půle se již skóre neměnilo, Staňkov tedy i přes skvělý výkon prohrával o dvě branky.

Staňkovští předvedli dokonalý obrat

Ve druhé půli vsadili domácí vše na jednu kartu a hráli na riziko. Jejich aktivita se jim vyplatila v 54. minutě, kdy se na velkém vápně s míčem otočil Václav Voves a přízemní střelou překonal brankáře Tomáše Jarinu. Bělá ve druhé půli na soupeře vůbec nestačila, oslabenému kádru už začali pomalu docházet síly. V 64. minutě se podařilo domácím vyrovnat, když centr na zadní tyč vracel před branku František Dolejš Ondřej Hrdina zblízka skóroval. Obrat dokonal v 75. minutě Tomáš Výrut, který se nádherně uvolnil a střelou do šibenici nedal brankáři žádnou šanci. Bělá už se na vyrovnání nezmohla, Staňkov tedy získal cenné tři body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Prvních pětadvacet minut jsme byli lepší, měli jsme příležitosti, které jsme neproměnili. Poté jsme se nechali dát dvě branky po velkých chybách, první poločas jsme tedy prohráli. Do druhé půle jsme nastoupili s vědomím, že máme na to otočit zápas, což se nám nakonec povedlo. Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Před zápasem jsme měli velké problémy se sestavou, takže jsme přijeli s plánem hrát na rychlé protiútoky. Soupeř nás v první půli tlačil, nám se ale podařilo vstřelit dvě branky a měli jsme i trochu štěstí. Do druhé půle jsme vstoupili s cílem brzy neinkasovat, což se nám bohužel nepovedlo. Soupeř byl na koni a podařilo se mu zápas otočit.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , M. Fořt [-] , J. Hruška [-] , T. Výrut [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (89. V. Záhoř [-] ) , V. Voves [-] (85. P. Nohavec [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Štverka [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Černý [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] - D. Frank [-] , L. Černý [-] , J. Sopko [-] , M. Nový [-] (63. K. Pangrác [-] ) - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] - L. Černý [-] (72. J. Cingroš [-] )

ŽK: 20. V. Voves , 43. J. Vrba , 88. M. Fořt - 87. J. Cingroš , 90. J. Černý .
Hráči zápasu: M. Vachtl - T. Jarina .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Duspiva Václav - BINDER Stanislav (N), KOTRC Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.