1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:15

23.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín se spálil, tři body putují do Třeboně


Branky


0

Souboj týmů ze dna divizní tabulky vyzněl pro třeboňskou Jiskru, která rozhodla dvěma slepenými góly ve druhém poločase. Petřín stihl v samotném závěru jen zkorigovat skóre na konečných 1:2. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více fotbalu předvedli hosté

Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté a byli o poznání aktivnější než jejich jihočeský soupeř. Dokázali si také vytvořit dvě hned po sobě jdoucí šance ke skórování. Nejprve střílel kapitán Bednář a po něm do prázdné brány míč neuklidil Hartl. To bylo ze strany Petřína vše a hra se posléze vyrovnala. Tvrdý boj dvou týmů z chvostu tabulky se odehrával ve středu hřiště, síla předčila fotbalovost.

 

S přibývajícími minutami byli přece jen nebezpečnější hosté, hrozili rychlými přechody do útoku především po jejich pravé straně. Vytvořili si také příležitosti ke skórování, ale Maxa s Holzeplem selhali a Holého vychytal Pfleger v bráně Petřína. Jiskra tak svými šancemi pohrdla a do kabin se šlo za bezgólového stavu.

Dvě Jiskřičky a korekce v závěru

Oba týmy si byly vědomy, že každá sebemenší chyba může utkání rozhodnout, a tak se nikam nehnaly. Fotbalovou nudu rozsekla až 65. minuta, standardní situace Třeboně a Michal Rossmann, který dostal míč za Pflegerova záda! Domácí se pokusili nadechnout k odporu a snažili se o vyrovnání, jenže místo toho podruhé inkasovali, když sedm minut po Rossmannově gólu uspěl se svým pokusem po krásné kombinační akci Hubert Holý.

 

Druhá obdržená branka s Plzeňskými zamávala ještě více a těm už bylo jasné, že ze sobotního dopoledního zápasu body nezískají, což bylo po výhře nad Rokycany a remízách s Klatovy a Aritmou určitě velké zklamání. V samotném závěru utkání se domácím podařilo alespoň snížit, když střídající Lukáš Chocholatý prošel do vápna a placírkou se trefil přesně k bližší tyči.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Bohužel musím konstatovat, že hosté vyhráli zaslouženě. Fotbal byl takový, jaký jsme si představovali. Na šance jsme prohráli tak 2:5, takže výsledek 1:2 je zasloužený. Bohužel. Z tohoto zápasu jsem měl velké obavy a ty se naprosto naplnily. Po našem vzepjetí přijde taková rána, že už to asi nepůjde. Stejně jako Třeboň chceme hrát dál. Fotbal nekončí tím, jestli spadneme nebo nespadneme. Dobrý výkon dnes podali oba krajní beci Vohrna a Zoubek.“

TJ Jiskra Třeboň
Záložník D. Kolafa: „Od začátku zápasu se nám dařila kombinace hlavně po pravé straně a přechod do útoku. Domácí jsme přehrávali a měli čtyři vyložené šance, ale Maxa dvakrát selhal, Holzepl jednou a Holého vychytal brankář domácích. Po změně stran jsme dali paradoxně branku z ničeho a pak přidali po krásné akci druhou. Jen škoda, že jsme nechali soupeře snížit. Hráčem zápasu byl Hubert Holý.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Papáček [-] (72. L. Chocholatý [-] ) , J. Hartl [-] (59. J. Peterka [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Lisý [-] , J. Šulc [-] (72. P. Škarda [-] ) , V. Světlík [-] , M. Vohrna [-] (84. M. Hejnal [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (72. P. Štych [-] ) , M. Fillinger [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , T. Maxa [-] , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] (80. M. Franěk [-] ) , M. Rossmann [-] , K. Holzepl [-] (84. M. Kodras [-] ) , M. Šafránek [-] , H. Holý [-]

ŽK: 90. V. Lisý - 68. M. Rossmann .
Hráči zápasu: M. Vohrna , L. Zoubek - H. Holý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Baum Tomáš - KRUPKA Pavel, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.