Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 14:00

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

3.0

Jídlo

3.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

Petřínští zaskočili favorita a odváží si tři body


Branky


0

Po opatrném úvodu začala Václav show v podání Světlíka a Lisého, který dokonce skóroval dvakrát. Rokycanští se snažili s výsledkem něco udělat i v deseti lidech, Petřín však ubránil vítězství a třetí nulu v řadě. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lisého pumelice

Do západočeského duelu vstoupily oba týmy velmi opatrně a diváci se poměrně nudili. Hrálo se od vápna k vápnu bez nějakých výraznějších šancí, oba týmy se takříkajíc oťukávaly. Jediným momentem, který by stál za zmínku, bylo zranění hostujícího obránce Vohrny z 22. minuty, jehož nahradil Hejnal.

 

V 27. minutě se už poprvé měnilo skóre. Petřínští zahrávali rohový kop a míč propadl vápnem až k Václavu Světlíkovi stojícímu před bránou, pro nějž nebyl problém otevřít gólový účet plzeňského týmu. Aby toho nebylo málo, o osm minut později přišel nejhezčí moment utkání. Přibližně ze sedmadvaceti metrů se do balónu opřel Hráč podzimu Václav Lisý a nádherně vymetl šibenici rokycanské brány! Vild byl absolutně bez šance.

Červená karta rokycanské nezastavila, nepřesnosti ano

Do druhého poločasu Rokycanští přeskupili řady s cílem zareagovat na negativní průběh utkání. Velkou trhlinou v plánech svěřenců trenéra Aubrechta však byla 48. minuta a druhá přísná žlutá karta pro Grambala, která logicky poslala domácí fotbalisty do deseti. I tak ale začal favorit z Rokycan hrát lepší fotbal než v prvním poločase a zatlačil Petřínské do kouta.

 

Vypracoval si čtyři velké příležitosti a měl také velmi nebezpečné standardní situace, jenže Procházka, Jindřich, Černý i P. Aubrecht postupně zklamali. V 82. minutě pak definitivně o třech bodech pro plzeňský celek rozhodl svým druhým gólem v utkání Václav Lisý, když po standardní situaci hlavičkoval přesně za Vildova záda.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Vítězství Petřínu je zcela zasloužené. Jejich kluci chtěli více, bojovali. My jsme si mysleli, že to půjde samo. Poté jsme se v deseti lidech trochu zvedli a mohli jsme s výsledkem něco udělat. Ke konci už chyběly morální síly. Ale jak říkám, vítězství hostů je zcela zasloužené.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Pro nás samozřejmě třetí zápas, kdy bereme body, takže super. Zase nula, což je až neuvěřitelné, a doufám, že to není náhoda. Body nás dostaly někam trochu výš, pro nás jsou super. Jinak se u nás nic nemění. Jedeme do dalšího zápasu a uvidíme, na co to bude stačit. Dnes bych jmenoval spousty hráčů, tým šlapal. Ale zase si nemůžu odpustit vyzdvihnout Světlíka a Lisého. Dnes tam však nebylo žádné hluché místo.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Leška Martin - BRDA Jan, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.