3:1
(2:0)
89. P. Haas (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kapek si ugriloval sedlčanský hermelín


Branky


9. J. Kapek , 13. J. Kapek , 59. J. Kapek - 89. P. Haas (p.)
0

Hattrickem pomohl k výhře Nového Strašecí 3:1 Jiří Kapek, hrdina sobotního duelu. Hosté nezachytili především úvod utkání, když domácí útočník skóroval v 9. a 13. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patnáct minut stačilo

Novostrašečtí fotbalisté přivítali na svém trávníku středočeské kolegy z Tatranu Sedlčany, kteří na jaře zatím podávají hodně nevyrovnané výkony. Ti navíc v utkání postrádali zraněné Capoucha s Matouškem, dále Němce, Dvořáka a Lípu a vykartované Kvěcha s Vystydem.

 

Rozhodující momenty celého zápasu se odehrály už v prvních patnácti minutách. Nejprve ve 4. minutě nevyužili svou šanci hosté, aby o pět minut později Ducár odcentroval na Jiřího Kapka a ten z malého vápna překonal gólmana Hrůšu. Ve 13. minutě se po závaru ve vápně Sedlčan prosadil podruhé v utkání Jiří Kapek a Tatran byl na kolenou.

 

Do šancí se ještě dostali domácí Bláha a Svoboda, tentokrát se však skóre nezměnilo. Po půlhodině hry se fotbalisté Nového Strašecí zatáhli a přenechali aktivitu Sedlčanským, kteří jejich nabídkou nepohrdli, gólově ji ale nepotvrdili.

Kapek dokončil hattrick

Druhý poločas byl ze strany Sokolů z kategorie udržovacích, pevně si hlídali dvougólový náskok a pozorně bránili. Až v 59. minutě se v podstatě dostali na dostřel Hrůšovi a hned z toho byla třetí branka. Ducár si vyměnil míč s Palkem, uvolnil se na levé straně a nacentroval balón zpět na Palka. Ten ho posunul pro Jiřího Kapka na malém vápně a hattrick byl na světě!

 

Hosté v posledních třiceti minutách dokázali dvakrát zahrozit, v obou případech si ale vylámali zuby na domácím gólmanovi Kutovi. V 89. minutě už stihli pouze upravit skóre na konečných 3:1, když se z pokutového kopu nemýlil Petr Haas.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Myslím si, že prvních třicet pět minut bylo velmi slušných a na dobré úrovni. Pak se zápas z mého pohledu jen dohrával. Hráče zápasu asi není potřeba zmiňovat, střelec hattricku Kapek je jasný.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Do Nového Strašecí jsme přijeli s pozměněnou sestavou, ale určitě jsme chtěli vyhrát. Bohužel jsme dostali dva brzké góly a i přes naši snahu zápas zdramatizovat si soupeř výhru pohlídal.“



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - L. Beneš [-] (70. M. Cafourek [-] ) , M. Mžourek [-] , L. Palko [-] , M. Bláha [-] , J. Kapek [-] (80. J. Trégr [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , J. Mrázek [-]

TJ Tatran Sedlčany
Z. Hrůša [-] - L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] (18. J. Repetný [-] ) , T. Řehák [-] , F. Hofman [-] - M. Kdolský [-] , M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] , J. Čejda [-] (71. A. Bartůšek [-] ) - T. Senft [-] (80. M. Valenta [-] ) , P. Haas [-]

ŽK: 47. L. Beneš , 75. P. Svoboda , 88. M. Mžourek - 44. J. Čejda .
Hráči zápasu: J. Kapek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ŠIMEK Zdeněk, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.