2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devadesát minut Doubravce s Roudným nestačilo. V penaltách se dostalo i na brankáře!


Branky


0

Atraktivní duel v Plzni začal lépe pro domácí, když se z dorážky prosadil Vyleta. Malšané se ale nevzdali a zásluhou Kössla srovnali na konečných 1:1. V následném rozstřelu se pak dostalo na všechny aktéry!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyleta otevřel skóre

Přibližně stovku diváků, kteří si našli cestu na stadion Senca Doubravky, musela až překvapit kvalitní hra, s níž oba celky přišly na hřiště. Viděli hodně slušný fotbal ve vysokém tempu a také jednu branku. Ve dvanácté minutě se dostali domácí do vedení. Trestný kop sice Konečný vyrazil, jenže pouze před sebe, kam se jako první dostal Patrik Vyleta a nabízenou šancí z dorážky nepohrdl.

 

Střelec prvního gólu se mohl radovat ještě jednou, když se dostal do úniku. Velkou příležitost však nevyužil a skóre tak zůstalo „jen“ 1:0. Pak už dominovali spíše roudenští fotbalisté, domácí hráči se soustředili především na pevnou defenzivu. Těsně před koncem poločasu mohli Malšané srovnat, jenže srovnali pouze na nevyužité šance.

Tvrz dobyta Kösslem

Druhý poločas byl dle domácího trenéra o tom, zda se Doubravce podaří vstřelit druhý gól nebo ne. Dvakrát se do velké příležitost ke skórování dostal Krejčí, nejprve hlavičkoval a pak dorážel. Ani jednou však Konečného v bráně Malše překonat nedokázal.

  

Většinu času však strávilo Roudné s míčem na svých kopačkách. Udržovalo si trvalejší tlak a dobývalo obrannou tvrz v čele s gólmanem Turkem. Už to vypadalo, že se Senco dočká vybojovaného těsného vítězství, když při jedné standardce neuhlídalo Patrika Kössla, a ten srovnal na 1:1.

Gólmanský duel pro Turka

Penaltový rozstřel byl pak až nezvykle dlouhý, dostalo se na všech dvacet dva fotbalistů! Na obou stranách zaváhali dva hráči z pole, a tak se ke slovu přihlásili brankáři. Turek nejprve vychytal Konečného, aby pak se štěstím svůj protějšek překonal a zařídil druhý bod pro Doubravku.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Hrál se hodně dobrý divizní fotbal ve vysokém tempu, bylo to nahoru dolů. Remíza je vcelku spravedlivá. K nejlepším hráčům na hřišti patřil David Brabec.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Jednoznačně jsme zbytečně prospali první poločas. Nefungoval nám pohyb. Druhou půli jsme výrazně zlepšili, vytvořili jsme si trvalou převahu a škoda, že jsme nezískali alespoň druhý bod v penaltách. Utkání jsme odehráli solidně zezadu, soupeře jsme moc do šancí nepouštěli. Z jednotlivců nikdo nevynikal, kolektivní výkon.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] , M. Vít [-] , D. Sýs [-] (71. M. Ungr [-] ) , P. Petrželka [-] (80. M. Trojanec [-] ) , D. Brabec [-] , D. Novák [-] , P. Morávek [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] , T. Janoch [-] , D. Jenne [-] (76. M. Průcha [-] ) , J. Píša [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (61. D. Růžička [-] ) , P. Turek [-] , M. Tušer [-] , T. Lonsmín [-]

ŽK: 51. L. Vávra .
Hráči zápasu: D. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.