0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novostrašečtí Sokolové odlétají z čížovského hnízda se třemi body


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů se odehrál v jihočeské Čížové, kam zavítali fotbalisté Nového Strašecí. Díky dvěma gólům z druhého dějství odjíždějí s překvapivým vítězstvím a třemi body v kapse.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance Čížové

Oproti Novému Strašecí se Čížové na jaře až nezvykle daří, poprvé zaváhala až v posledním kole na půdě Jindřichova Hradce. Jak je již známo, většině týmů se navíc na hřišti jihočeského celku hraje velmi obtížně.

 

Domácí svou roli favorita chtěli potvrdit hned na začátku utkání, když se během úvodních deseti minut dostali několikrát do závarů ve vápně, nic z nich ale nebylo. K dispozici měli hodně standardních situací a autových vhazování z nebezpečných prostor, obrana Nového Strašecí je však všechny s vypětím sil přečkala. Velkou komplikací domácích Sokolů byla zranění dvou obránců - Mácha odstoupil už v šesté minutě, Held hrál od patnácté minuty s nakopnutým kotníkem.

 

Celý první poločas byl v režii Čížové, Středočeši ohrozili Formánka v bráně domácích jen dvakrát, a to nijak nebezpečně.

Poločasy jako noc a den

Do druhého poločasu jako by vstoupila úplně jiná mužstva. Hosté zabrali a Jihočeši je nechali hrát. V 50. minutě odcentroval Ducár přesně na Jiřího Kapka, který otevřel skóre zápasu. O dvě minuty později se individuálním představením blýskl Dolák, prošel až do vápna, ale z jeho pokusu byl pouze rohový kop. Chvilku po hodině hry se o slovo přihlásil také zakončující Ducár, který zamířil nad. Čížová mohla srovnat Pohnánem, míč však šel těsně vedle tyče.

 

V 76. minutě přidali středočeští fotbalisté pojišťovací gól na 2:0. Hartman povedeně vysunul Patrika Svobodu, jenž šel zleva sám na Formánka a proměnil! O sedm minut později si hezky navedl balón před vápnem Ducár, ale zamířil pouze do tyče. Alespoň kosmeticky upravit skóre mohl jeden z domácích fotbalistů v samotném závěru, o decimetry však minul Kutovu klec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Sehráli jsme nešťastný zápas. První poločas jsme hráli velice dobře, nedali jsme šance. Ve druhé minutě se nám zranil stoper Mácha a v patnácté levý bek Michal Held, který to dohrál až do padesáté minuty. Nebyl schopen se odrazit, má nakopnutý kotník. Po prvním gólu, co jsme dostali, jsme upadli do takové křeče. Za stavu 0:1 mohl vyrovnat Pohnán, ale kopl to těsně vedle tyče.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Po taktické i herní stránce splnili kluci vše, co jsme si řekli. Dobře zvládli i disciplínu. Díky druhému poločasu si myslím, že si vezeme domů zasloužené vítězství. Vyzdvihl bych znovu Hartmana a Duchoně.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Formánek [-] - M. Held [-] (54. D. Chytrý [-] ) , M. Brož [-] , M. Mácha [-] (6. L. Kunc [-] ) , M. Pohnán [-] - L. Dvořák [-] , M. Rozhoň [-] , R. Nečas [-] , R. Zahrádka [-] - M. Jirouš [-] , M. Polodna [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - L. Beneš [-] , P. Svoboda [-] , D. Dolák [-] (89. M. Cafourek [-] ) , L. Palko [-] , M. Bláha [-] , J. Kapek [-] (80. M. Mžourek [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , J. Ducár [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 65. D. Dolák .
Hráči zápasu: M. Hartman , P. Duchoň .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Košan Martin - PATÁK Viktor, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.