0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany si po demolici odváží z Plzně tři body a zraněného brankáře


Branky


13. P. Haas , 71. T. Senft , 76. L. Soldát , 79. D. Němec , 83. D. Němec
0

Ústřední postavou utkání mezi Petřínem a Tatranem byl hostující stoper Brotánek, který nejprve neproměnil penaltu, aby se pak na poslední půlhodinu postavil do brány místo zraněného Capoucha. To však Sedlčany nezastavilo od demolice a během dvanácti minut vstřelily čtyři branky, dvakrát se trefil Dominik Němec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Petřínu se na jaře nedaří, nedokázal zatím uhrát ani bod. To Sedlčany uhrály šest bodů, když každý zápas dovedly do zdárného penaltového rozstřelu. Oba týmy tak chtěly uspět, do bot začíná téct především sestupem ohroženým domácím.

 

Rychlý fotbal se hrál už od prvních okamžiků, ve 13. minutě se měnilo skóre poprvé. Němec ze strany krásně přihrál Petrovi Haasovi, jenž překonal Pflegera v bráně domácích. Tatran mohl dokonce své vedení brzy po prvním gólu navýšit, jenže to by musel Brotánek proměnit pokutový kop. Do konce poločasu měl více ze hry Petřín, avšak obranná hra Sedlčan fungovala bezchybně.

Stoper v bráně a gólová smršť

Po patnácti minutách druhého poločasu se situace pro Sedlčany značně zkomplikovala. Zranil se totiž gólman Capouch a hosté si nepřivezli náhradního gólmana. Mezi tři tyče se tak musel postavit hráč z pole, této nevděčné úlohy (možná i díky neproměněnému pokutovému kopu) se chopil Brotánek. Kdo by si myslel, že Petřín bude ostřelovat stopera mezi tyčemi o sto šest, tak by se spletl. Brotánek musel všehovšudy zasahovat snad jen dvakrát. Naopak Tatran zranění Capoucha nabudilo a předvedl málo vídanou gólovou smršť během dvanácti minut.

 

V 71. minutě špatně vyběhl gólman Pfleger, čehož využil Haas a díky jeho pressingu se míč odrazil na vápno, kde už číhal Tomáš Senft, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou klec. O pět minut později se prosadil po centru Němce ze strany Luboš Soldát a definitivně tak zajistil tři body středočeskému celku. Poslední slovo si dvojnásobně vzal útočník Dominik Němec, když dvakrát utekl a úspěšně překonal gólmana Pflegera. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Záložník M. Vohrna: „Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale bohužel už ve třinácté minutě jsme prohrávali 1:0. Za chvíli ale Sedlčany neproměnily pokutový kop a my měli do konce poločasu převahu, kterou jsme nedokázali využít a vytvořit si nějakou příležitost k vyrovnání. Po změně stran jsme měli více ze hry, ale dvě po sobě následující chyby, které přinesly Sedlčanům dva góly, prakticky rozhodly celý zápas. Po tom jsme inkasovali ještě dvakrát, ale tyhle góly už nic neřešily.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce/příležitostný brankář L. Brotánek: „Do zápasu jsme vstoupili aktivně a poměrně rychle se dostali do vedení. Poté jsem mohl zvýšit na 2:0 z penalty, ale zklamal jsem. Druhý poločas jsme začali neproměněnou stoprocentní šancí a zraněním gólmana Capoucha v 60. minutě, a tak jsem musel do brány. To nás nakoplo a aktivní hrou jsme donutili soupeře k chybám a šance jsme proměnili. Podali jsme skvělý týmový výkon, kde jsme všichni makali.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Šulc [-] (77. P. Škarda [-] ) , J. Hartl [-] , L. Zoubek [-] , M. Hejnal [-] , P. Papáček [-] , P. Bednář [-] , V. Lisý [-] , P. Bendl [-] (60. J. Ječmen [-] ) , M. Vohrna [-] (77. P. Štych [-] ) , L. Chocholatý [-] (60. Z. Šimáně [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] (61. J. Čejda [-] ) - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (60. P. Pešek [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] (90. M. Valenta [-] ) , T. Senft [-] , P. Haas [-] (85. M. Sirotek [-] )

ŽK: 63. J. Ječmen - 70. M. Kdolský , 76. K. Kvěch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - HÁNYŠ Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.