J. Zaal 50.
2:1p.
(0:0)
47. D. Sýs
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:30

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

U Vajgaru rozhodovaly penalty


Branky


50. J. Zaal - 47. D. Sýs
0

V dopoledním utkání 17. kola Divize A se střetly Jindřichův Hradec s Doubravkou a moc krásy tento zápas nenabídl. Ve druhém poločase se během třech minut oba týmy jednou trefily a pak už pomalu jen čekaly na finální hvizd rozhodčího. Loterie se povedla domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance? Kde?

V rozdílném rozpoložení vstupovaly do 17. kola oba celky. Jindřichův Hradec chtěl napravit prohru z derby s Roudným a připsat si tak první jarní body, naopak Senco mohlo potvrdit vítězství z plzeňského duelu s Petřínem.

 

Chladné sobotní dopoledne však fotbalové krásy moc nenabídlo, především v prvním poločase. K vidění byl bojovný a velmi vyrovnaný zápas. Přeci jen mohli jít domácí do vedení, Kučera svou tutovou příležitost ale zazdil a Bouzkovu bránu přestřelil. Fotbalovější hosté měli pár nebezpečných závarů, ale ani druhý gólman Rešl moc stresových chvilek nepocítil.

Rychlý vstup, stejně rychlá odpověď

Začátek druhého poločasu musel stovku platících diváků bavit. Ve 47. minutě se po chybě fotbalistů od Vajgaru dostal Daniel Sýs a překonal domácího strážce svatyně. Odpověď však na sebe nenechala dlouho čekat. Po dlouhém autovém vhazování si nevybrali zrovna silný moment naopak hostující bránící hráči a zimní posila Jakub Zaal srovnal na 1:1. Oba góly od sebe dělily jen tři minuty!

 

Po rychlém vyrovnání to vypadalo, jako by se oba celky smířily s remízou a byly s ní spokojené. Houževnatí jindřichohradečtí převzali iniciativu a byli aktivnější, jenže žádné velké šance si nedokázali vytvořit. 

Bezchybní domácí

Rozhodnout o vítězi tak musela penaltové loterie, která dnes vyšla Hradci. Žádný z domácích fotbalistů se nezmýlil a pokutové kopy skončily poměrem 5:4.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Nejsem úplně spokojen s naším herním projevem. Bylo tam spoustu nevynucených chyb. Druhý poločas ale opět lepší, naši kluci zapnuli na vyšší obrátky a soupeře de facto přehrávali. Musím vyzdvihnout stoperskou dvojici Beránek-Černoch, na prostředku Radima Koutného a krajního záložníka Jakuba Zaala.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Nebyl to z naší strany příliš povedený zápas. Měli jsme určité brejkové šance, ale nedařilo se nám v předfinální a finální fázi. Myslím si, že jsme byli fotbalovější a na míči silnější. Soupeř byl ale houževnatý a tím, že brzy vyrovnal, se ráz utkání uchýlil k té remíze.“



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - O. Blažek [-] , T. Beránek [-] , O. Černoch [-] , M. Šenkýř [-] - F. Votava [-] , R. Koutný [-] , J. Chalupský [-] (81. D. Svoboda [-] ) , J. Zaal [-] - T. Šenkýř [-] , V. Kučera [-] -

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] , M. Vít [-] , J. Chvojka [-] (90. T. Navrátil [-] ) (93. T. Navrátil [-] ) - D. Sýs [-] , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , F. Kuťák [-] (61. M. Trojanec [-] ) , P. Krejčí [-] - P. Vyleta [-] (76. T. Zajíček [-] )

ŽK: 66. M. Šenkýř , 79. T. Šenkýř , 85. R. Koutný , 86. O. Blažek - 48. P. Knakal , 62. P. Vyleta , 74. P. Morávek .
Hráči zápasu: T. Beránek , O. Černoch , R. Koutný , J. Zaal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Starý Dominik - KOTYZA Václav, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.