2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novotný dovedl Motorlet k výhře nad lídrem


Branky


0

Bojovný zápas mezi Motorletem a Hořovickem přinesl hezčí fotbal až ve druhém poločase, ve kterém se dvakrát trefili domácí fotbalisté. Zazářil útočník Novotný, jenž si připsal gól a asistenci, a byl tak hlavním strůjcem důležité výhry jinonických.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asi všichni očekávali víc

Tahák 17. kola Divize A se odehrál v Jinonicích, kde místní Motorlet Praha přivítal lídra divizní skupiny z Hořovic. Oba dva týmy od sebe dělilo sedm bodů, pro Pražany se tak jednalo v podstatě o zápas jara, pokud by ještě chtěli přemýšlet o prvním místu.

 

První poločas však nenabídl moc pěknou podívanou. Hráči obou celků si byli vědomi, o co se hraje, a tak byl k vidění spíše boj o každý volný metr na hřišti. Z pár závarů nic nevzešlo a diváci se tak hlavně nudili a čekali, kdy konečně přijde nějaká větší šance. Jenže při pohledu na neustále se opakující nakopávané míče a bez problému je odvracející obrany jim bylo jasné, že v první půli se ničeho takového nedočkají.

Gól a asistence Novotného

Druhá půle už konečně byla pro oko diváka příjemnější. První šanci mělo hosté z Hořovic, ale Rampův projektil vyslaný z hranice velkého vápna nezamířil mezi tři tyče Foferkovy brány. V 67. minutě chybně hostující hráči rozehráli, jinoničtí přešli do protiútoku a Novotný vybídl ke skórování Jana Pyška – 1:0 pro Motorlet!

 

Místo tlaku ze strany Hořovicka přišel o dvě minuty později druhý hřebíček do rakve hostů. Po krásné akci Jonáše přesnou střelou k tyči rozradostněl dvě stovky diváků Pavel Novotný a bylo rozhodnuto – 2:0. Závěr utkání si už domácí tým pohlídal a bez větších problémů odvrátil všechny pokusy Hořovicka.

 

Nic jistého tak v Divizi A ještě není, mezi dvěma prvními týmy se bodový rozdíl snížil na pouhé čtyři body!



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „V prvním poločase to nebyl moc koukatelný fotbal, taktická bitva. Myslím si, že jsme ale byli celkově lepší a vyhráli. Dnes máme zápisné, tak si to užijeme. Velmi dobře zahrál Antonín Tvrdý.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Byl to zápas bez šancí až do prvního gólu. Remízový zápas, bohužel, my jsme naši šanci nevyužili, Motorlet naopak po naší chybě tu svou využil. Rozhodla pohotovost domácích, kteří z první šance dali gól a pak ho ještě pojistili. Vojta Zítek odehrál dobrý zápas.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] , L. Kučera [-] - J. Pyšek [-] (86. J. Krolop [-] ) , A. Tvrdý [-] (90. F. Mašek [-] ) , V. Kotrba [-] , M. Podzemský [-] (65. J. Jonáš [-] ) - P. Novotný [-] (76. O. Měska [-] ) , J. Hájek [-] (83. L. Dejl [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-] - J. Štěpnička [-] (74. T. Srp [-] ) , A. Rampa [-] , M. Nademlejnský [-] , J. Mojdl [-] (76. I. Zítka [-] ) , O. Vrabec [-] - V. Zítek [-] (74. D. Hájek [-] ) -

ŽK: 44. P. Novotný , 74. J. Hájek , 81. L. Kučera .
Hráči zápasu: A. Tvrdý , P. Novotný - V. Zítek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.