0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirouš dvěma góly popravil Vzduchotechniky


Branky


7. M. Jirouš , 18. M. Jirouš , 68. L. Sedlák (vl.)
0

Jihočeské derby mezi Milevskem a Čížovou mělo až nečekaně jednoznačný průběh. Dopomohly tomu dva rychlé góly, které vstřelili hosté v prvních dvaceti minutách utkání. Oba zaznamenal Martin Jirouš a především jeho první trefa stála za to. Snahy domácích pak utnul vlastní gól ve druhém poločase, Čížová tak bere pohodovou výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ligové zkušenosti

Po Českém Krumlově čekalo Milevsko další derby, tentokrát na umělé trávě přivítalo Sokoly z Čížové. Menší a umělé hřiště mělo teoreticky svědčit více hostům, což se ukazovalo jako pravda už od prvních minut. Čížovští se soustředili na pevnou a zajištěnou obranu, kterou znepříjemňovalo život milevským hráčům. Ti se naopak snažili o rychlý pressing, kterým napadali rozehrávku hostů.

 

Už v 7. minutě faulovali domácí v nebezpečné vzdálenosti od brány, kterou hájil Pavel Dvořák, a k exekuci se postavil Martin Jirouš. Bývalý ligový hráč ukázal perfektní kopací techniku a střelou přes zeď nedal Dvořákovi šanci – 0:1! O deset minut později bylo pro milevské ještě hůř. Lacino totiž ztratili na levé straně míč a soupeř vyrazil ihned do rychlého brejku. Na malém vápně si na centrovaný míč naskočil znovu Martin Jirouš a svým druhém gólem v zápase poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Dva rychle inkasované góly domácí Vzduchotechniky viditelně zaskočili a trvalo pár minut, než se dokázali vzpamatovat. Pevná obrana Sokolů povzbuzených příznivě vyvíjejícím se skórem ale fungovala bezchybně a do konce poločasu se do žádných větších problémů nedostala.

Gól z vlastních řad

Ač se hra Milevska ve druhém poločase zlepšila, ke vstřelení kontaktního gólu nic nevedlo. Veškeré jiskřičky naděje na bodový zisk pak zhasnul domácí Lukáš Sedlák, který si vstřelil vlastní branku a určil tak konečnou podobu skóre tohoto jihočeského klání.

 

Zaslouženou výhrou Čížová potvrdila tři body ze zápasu s Karlovými Vary, naopak Milevsko nezískalo na jaře ještě ani jeden bod a ztížilo si boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Vyhráli jsme zaslouženě. Před zápasem jsme měli trochu obavy, protože se nám v Milevsku dlouhodobě nedaří. Dnes jsme ale vyhráli přesvědčivě, měli jsme i další šance. Kolektivní výkon, výborně hrála obrana. Michal Held byl v obraně asi nejlepší, směrem dopředu nám pomohl Martin Jirouš, vstřelil dva krásné góly.“



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Škrábek [-] , J. Kosobud [-] , J. Suchan [-] (77. J. Alexa [-] ) , L. Sedlák [-] - J. Knotek [-] (67. J. Marvan [-] ) , J. Komárek [-] (67. M. Suchan [-] ) , J. Barda [-] , O. Kosobud [-] , M. Hajný [-] - P. Dvořák [-] - J. Škrábek [-]

TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - M. Brož [-] , M. Batryn [-] , M. Held [-] , M. Pohnán [-] (86. D. Staněk [-] ) - R. Zahrádka [-] , M. Rozhoň [-] , D. Chytrý [-] (76. R. Nečas [-] ) , L. Dvořák [-] - M. Jirouš [-] , M. Polodna [-]

ŽK: 34. J. Barda , 68. O. Kosobud - 85. M. Pohnán .
Hráči zápasu: M. Jirouš , M. Held .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.