Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Rakovník opět bez bodů, všechny si odvezly Velvary


0

V dalším kole KP přivítali fotbalisté SK Rakovník na svém hřišti Velvary a hlavní otázkou bylo, jestli se jím podaří minimálně výsledkově procitnout, protože se pomalu ale jistě začínají namáčet do sestupových vod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se herně nepovedl hlavně první poločas, ve kterém brzy inkasovali dva góly z kopaček Budějského a Tenkla. Přišli následně také o vyloučeného Jaroslava Červeného, který musel po dvou žlutých kartách předčasně do kabin. Kontaktní branku domácích vstřelil před koncem první půlky Robin Gašpárek, ale to bylo od týmu SK Rakovník co se týče gólů dnes vše. Na začátku druhé části sice přišly šance domácích, ale bez úspěšného zakončení, a tak znovu udeřili hosté. Nejprve si v 70. minutě Budějský připsal svojí druhou branku a zkázu SK dokonal o pět minut později Dobiaš. Po devadesáti minutach bylo tak na výsledkové tabuli pro domácí neradostných 1:4.



Sestavy


SK Rakovník
T. Pešek [-] - M. Fojtík [-] , P. Tvrz [-] , M. Beneš [-] , J. Červený [-] - T. Pucholt [-] , T. Bystřický [-] (71. M. Isteník [-] ) , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (64. J. Severin [-] ) , R. Hamouz [-] (52. T. Mates [-] ) - R. Gašpárek [-]

Slovan Velvary
J. Prokeš [-] - M. Chrobák [-] , J. Dobiaš [-] , M. Mucha [-] (81. P. Císař [-] ) , L. Budějský [-] (80. J. Bulíček [-] ) , J. Frohna [-] , R. Dvořák [-] , T. Tenkl [-] , J. Ludvík [-] , M. Vošmera [-] , K. Klempt [-] (64. D. Červený [-] )

ŽK: 19. J. Sklenka , 35. J. Červený , 55. M. Jirásek , 87. M. Šimek - 38. T. Tenkl . ČK: 41. J. Červený .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.