0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

38.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezbrankový duel rozsoudily až penalty, rozhodla pátá série


Branky


0

Zápas bez velkých příležitostí dospěl k neodvratnému penaltovému rozuzlení. Štěchovice už mají jistotu, že v ČFL budou i příští rok. Autor foto: Stanislav Pešek/skbenesov.blgz.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany hrály prim

Zápas dlouho přinášel zajímavé situace maximálně po standardních situacích, ani po těch si ale Tetour se Soukupem. Po čtvrthodině přišla první povedená akce, kdy si Vopat stáhl ze vzduchu přesný centr a dostal se k zakončení, Soukup byl na zemi včas. Šumského ráně z voleje chybělo pár čísel, stejně tak se mezi tyče nevešla ani Skopcova rána. Štěchovičtí se v zakončení objevovaly jen zřídka, stejně jako Benešov poctivě bránily, šancí přineslo první dějství jen pomálu.

Ojedinělé příležitosti změnu skóre nepřinesly

Zkraje druhé půle se poroučel k zemi ve vápně Šumský, stejně jako už jednou v první půli, ani tentokrát si ale penaltu nevymodlil, viděl jen žlutou kartu za simulování. Do té doby klidné utkání přineslo ve druhém poločase rychle i dvě další situace, po kterých viděli žluté napomenutí Kraus s Večeřou. Pak se ale zase vše uklidnilo a diváci se fotbalovou podívanou moc nebavili. V 72. minutě se možná v největší šanci Štěchovic ocitl Košata, ten po rychlé akci svého celku mířil jen nad horní tyč. Tři minuty před koncem po rohovém kopu odvrátili hosté jen k na velké vápno k Vopatovi, ten ale pálil bez přípravy mimo, střela se mu svezla na šajtli.

Brejcha jako jediný zaváhal

A tak rozhodovaly penalty. Střelci byli bezchybní až do páté série. V té štěchovický Maršálek také uspěl a Brejcha tak kopal s pocitem, že musí proměnit, jinak je konec. A konec po jeho penaltě skutečně byl – Soukup vystihl směr střely a zařídil štěchovický import dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): připravujeme...

Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér): "Pro nás velice cenné dva body, protože jsme se díky nim definitivně zachránili v soutěži. Ten výkon byl zaměřený spíše na defenzivu, myslím, že jsme to zvládli perfektně, nebudu skromný a řeknu, že Benešov jsme nepustili do žádné vyložené šance. V poli byl soupeř možná lepší, ale bohužel pro ně to bylo jen po velké vápno. My mohli paradoxně zápas rozhodnout, v druhém poločase jsme měli dvě tutovky, kdy jsme netrefili prázdnou bránu. Z mého pohledu je remíza velice spravedlivá, v penaltách jsme byli šťastnější. Byl to vyloženě kolektivní výkon, všichni si to odpracovali, vyčníval brankář Soukup, který nahradil Sňozíka, lepší se zápas od zápasu a začíná pro nás být velkou oporou."



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , M. Večera [-] , J. Laštovka [-] , L. Braný [-] - D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] , N. Šumský [-] , L. Vopat [-] , P. Čapek [-] (75. D. Rejhon [-] ) , O. Brejcha [-] - -

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-] (90. R. Hajdarevič [-] ) , A. Kraus [-] (60. M. Verner [-] ) , L. Batka [-] , A. Drina [-] (74. M. Říha [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , J. Cienciala [-] (81. P. Borkovec [-] ) , M. Švejda [-] (90. F. Novák [-] ) , F. Busta [-]

ŽK: 48. N. Šumský , 55. M. Večera , 81. J. Zákostelský , 88. D. Rejhon - 43. A. Drina , 55. A. Kraus , 72. J. Cienciala .
Hráči zápasu: M. Soukup .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Rejžek Pavel - KOUBA Štěpán, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.