1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

38.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín vrátil Písku podzimní porážku stejným výsledkem


Branky


0

Ve středu 1. června, ve sváteční den dětí, bylo předehráno osmatřicáté kolo České fotbalové ligy. Mužstvo Písku cestovalo k utkání do Prahy, kde se střetlo s Vltavínem, tedy se soupeřem, kterého na podzim doma porazilo 1:0. Po dvou prohrách na domácích hřišti chtěli Jihočeši venku konečně bodovat. Jenomže zápas skončil stejným výsledkem jako v první polovině soutěže pouze s tím rozdílem, že tentokrát vyhrál Vltavín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí začali podle očekávání aktivně, již ve 12. minutě zahrávali druhý rohový kop, ale nic z něho nevytěžili. Za dvě minuty kopali domácí další roh, ale brankář hostí Rondzik nebezpečný balon vyrazil. Ve 32. min. písecký gólman vyrazil střelu domácího hráče a dorážka útočníka Vltavínu putovala nad branku. Ve 38. min. centr hostí lapil ve svých rukavicích gólman Pávek. Největší příležitost ke skórování měli hráči Vltavínu v poslední minutě úvodního poločasu, kdy se Abena nečekaně zcela sám objevil před Rondzikem a nepřesným zakončením poslal balon přímo do jeho nastavených rukou.

Vokoun jediným úspěšným střelcem

Úvod druhé poloviny utkání se rovněž odehrával v režii pražského týmu. V 51. min. se hráč Vltavínu dostal k odraženému míči a mířil jen do středu branky, kde stál připravený Rondzik. V 55. min. se dostával do šance Abena, ale gólman Písku včas vyběhl ze své svatyně a míč odkopl zpět do pole. Další minuty se odehrávaly převážně ve středu hřiště, nikdo se moc nehrnul dopředu, především hosté se více soustředili na defenzivní činnost. V 66. min. vystřelil z hranice velkého vápna Šípek a jen o kousek minul branku píseckého týmu. V 69. min. po dlouhém autovém vhazování hostí nastal před brankou Vltavínu závar, ale nic z toho nebylo. V 77. min. se již domácí dočkali a šli do vedení brankou Jiřího Vokouna - 1:0. Na inkasovaný gól zareagoval trenér hostí Ondřej Prášil tím, že posílil ofenzivu svého týmu: místo Jakuba Helda poslal na hřiště čerstvého Filipa Řezáče. V 82. min. byli domácí blízko k pojištění svého náskoku, ale jejich šance skončila na připraveném Rondzikovi. V 88. min. zahrávali hosté standardní situaci, ale obrana Vltavínu nebezpečný centr odvrátila. A protože se hosté nedostali k ohrožení soupeřovy branky ani ve dvouminutovém nastavení, prohráli s Vltavínem 0:1.

 

Text a foto: František Bořánek/FC Písek



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): "Vyrovnané utkání, brankových příležitostí jsme ale měli více, než soupeř, a nějakou silou vůle jsme zvítězili. Měli jsme dokonce v sestavě i hráče z dorostu Sparty, jsme její farmou, máme prostě spoustu zraněných a soutěž dohráváme. Dobře zahrál Vokoun na stoperu."

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): Připravujeme...



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , F. Hašek [-] , O. Šípek [-] , D. Mařík [-] (86. O. Janda [-] ) , R. Macháč [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-] , V. Valíček [-] (77. J. Hodas [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Voráček [-] (90. O. Sajtl [-] ) , M. Rendla [-] , L. Holub [-] , P. Řehák [-] - V. Milec [-] (88. J. Kalášek [-] ) , L. Šlehofer [-] , J. Held [-] (78. F. Řezáč [-] ) , V. Zeman [-] , J. Ježdík [-] (72. M. Grobár [-] ) - F. Němec [-]

ŽK: 78. J. Vokoun - 38. P. Řehák , 61. J. Held , 70. V. Milec .
Hráči zápasu: J. Vokoun .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: Teuber Ivan - BAUM Tomáš, VAŇKÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.