2:1
(0:1)
44. J. Hodas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jirny udolaly Vltavín a vedou tabulku!


Branky


54. J. Vondráček , 65. M. Čepelák (p.) - 44. J. Hodas
0

Souboj o čelo tabulky přinesl zajímavé rozuzlení – v 65. minutě se v Jirnech kopala penalta, kterou Čepelák proměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodas zaskočil domácí gólem do šatny

Jirny si v úvodu vydobyli právo kopat dva rohové kopy, ovšem Pávek a spol. situaci vyřešili s velkým přehledem. Diváci sledovali vyrovnané utkání, kde nebylo místo na žádnou vyloženou šanci. Fendrich s Pávkem náznaky příležitostí ustáli bez úhony. A tak se nejzajímavější akce odehrála ve 43. minutě. Útočník Vltavínu Hodas potvrdil své střelecké dispozice a poslal Kronďákovy svěřence do vedení – 0:1. Fendrich přišel v minulém kole o svou neprůstřelnost, a inkasoval i tentokrát. Jirny tak měly pro druhý poločas před sebou těžký úkol…

Gól z penalty rozhodl

Domácí však začali druhé dějství tím nejlepším možným způsobem – v 53. minutě se prosadil Vondráček a bylo to 1:1. A byla to branka vskutku nádherná – ze vzduchu z voleje napálil míč nechytatelně do šibenice. O dvanáct minut později pak sudí Němec nařídil penaltu po Macháčkově provinění ve prospěch Jiren a Pávek proti Čepelákově zakončení neuspěl – 2:1. Jirny pak dlouho nepouštěly hosty do zakončení. Až v závěru měl Vltavín velký tlak, kdy Fendrich se svou defenzivou čelil převaze soupeře. Hosté vysunuli do útoku Komárka a ten ve spolupráci s Abenou dokázal na hrotu soupeřům zatápět. Jirenští měli i štěstí - odvraceli dlouhý centr tak nešťastně, že si div nevstřelili vlastní gól, Fendricha zachránilo břevno. Jirny ale tři body uhájily a protože Chrudim v tomto kole nehrála, posunuli se Středočeši na první místo tabulky ČFL!



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Jirny
Václav Hradecký (trenér): "Vltavín považuji za velice kvalitní mužstvo. A v prvním poločase byl lepší, fotbalovější, hrál kombinačně, po zemi, i když my jsme si také dvě tři dobré šance vytvořili. Ve druhé půli dle mě zbytečně zalezli, jejich hra se změnila v nakopávání dlouhých míčů a my dali nádhernou branku, kdy vůbec nevím, jak to Vondráček tak mohl trefit (úsměv). Pak zbytečně rukama porazil Macháček Melechovského a vedli jsme. Druhý poločas jsme měli v moci, bezpečně jsme drželi vedení, ale závěr byl pro nás velmi šťastný, když jsme se štěstím přestáli šance soupeře, mohli vyhrát i oni. Nechci se opakovat při volbě hráče zápasu, ale opět byl velmi nebezpečný Melechovský, který je v útoku sám a je pro soupeře nepříjemný."

FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): "První poločas jsme odehráli velmi dobře, dostali jsme se do vedení. Bohužel jsem ale ve druhé půli nepokračovali ve stejné hře, začali jsme jen nakopávat a to byla voda na mlýn soupeři, který nás potrestal dvěma góly vyhrál. Penaltě předcházela ruka našeho hráče Macháčka a pak, co tam bylo dál, to už viděl jenom někdo.... Tečka."



Sestavy


SK Viktorie Jirny
V. Fendrich [-] - M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , M. Šťastný [-] - O. Kejha [-] , D. Kocourek [-] (81. F. Awuku [-] ) , F. Škorvánek [-] (88. M. Sluka [-] ) , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] - A. Melechovský [-] , T. Dubský [-] -

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - L. Dvořák [-] , J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , M. Šmihel [-] (86. D. Podzimek [-] ) , O. Šípek [-] , O. Janda [-] (68. R. Macháč [-] ) , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-] , J. Hodas [-] (78. D. Mařík [-] )

ŽK: 53. D. Kocourek - 60. M. Komárek .
Hráči zápasu: A. Melechovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němec Václav - BENEDIKT Ladislav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.