0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2016 16:30

35.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín přejel Kolín čtyřmi brankami


Branky


16. J. Hodas , 20. H. Prokeš , 55. O. Šípek (p.) , 73. O. Šípek
0

Vltavín v dohrávce naplno splnil roli favorita a Kolín přehrál. Už po poločase vedli svěřenci trenéra Kronďáka 2:0 po gólech Hodase a Prokeše. Druhá půle pak patřila Šípkovi, který potvrdil dobrou formu a trefil se do kolínské sítě hned dvakrát. Na zápase fotil Jan Kobzan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní desetiminutovka

Vltavínští fotbalisté měli za úkol jediné – vyhrát a stále držet pod tlakem Chrudim, na kterou ztráceli tři body. A tento úkol také začali úspěšně plnit hned od začátku. V 16. minutě se totiž dostal k dorážce Jan Hodas a Vízek v bráně Kolína neměl nárok.

 

Hosté na nic nečekali a pojišťovací druhý gól přidali hned za další čtyři minuty. Znovu se jednalo o velmi šťastnou trefu, ale na to se historie neptá. Hynek Prokeš se napřáhl na vápně ke střele, ta byla tečovaná jedním z domácích hráčů a Vízek mohl znovu jen bezbranně zírat, jak míč končí za jeho zády.

 

Ve třiadvacáté minutě mohli kolínští zkorigovat skóre, Kučera vybídl ke skórování Nešpora, jeho ostrá rána však těsně minula cíl. A když o další tři minuty později nebyla hostům uznána třetí branka kvůli ofsajdovému postavení, oba týmy šly do šaten za stavu 0:2 pro Vltavín.

Dvě trefy Šípka

Druhý poločas začali lépe, stejně jako ten první, fotbalisté Vltavínu. Po pěkném „báčku“ na jeden dotek srazil Biško v pokutovém území Maříka a rozhodčí neváhal s odpískáním penalty. K její exekuci se postavil Ondřej Šípek, poslal Vízka na druhou stranu a navíc vymetl šibenici – 0:3.

 

V 61. minutě mohl druhou branku přidat Hodas, ve skluzu ale těsně minul bránu Kolína. Za jedenáct minut si druhý gól naopak připsal Ondřej Šípek. Tentokrát se trefil povedeně z přímého kopu střelou přes zeď, kterou umístil přesně k tyči. Hattrick mohl tentýž hráč dokončit v 83. minutě po rohovém kopu, Vízek byl však proti.

 

Po povedeném výkonu tak potvrdili vltavínští roli favorita a bez větších problémů smetli Kolín 0:4.

 

(autor reportu: Jan Laluch)



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - M. Jelínek [-] , M. Kouřil [-] , D. Nešpor [-] , J. Biško [-] - P. Němeček [-] (80. L. Seifert [-] ) , D. Brunclík [-] , J. Štoček [-] (86. F. Ludvíček [-] ) , J. Kučera [-] - D. Veselý [-] (85. M. Vejr [-] ) , V. Hron [-] (58. Z. Zmeškal [-] ) -

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Pozníček [-] , M. Uvíra [-] , M. Macháček [-] , L. Dvořák [-] - D. Podzimek [-] , D. Mařík [-] (90. L. Láncz [-] ) , O. Janda [-] , O. Šípek [-] - J. Hodas [-] (82. M. Šmihel [-] ) , H. Prokeš [-] -

ŽK: 75. Z. Zmeškal - 64. D. Pozníček .
Hráči zápasu: O. Šípek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.