7:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

34.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel sestupujících celků jasně ovládly Brozany


Branky


9. J. Benda , 40. J. Benda , 60. I. Šollar , 67. A. Pikl , 76. J. Benda , 78. M. Kučera , 86. R. Cibulka (p.) - 11. Š. Hájek
0

Sedmi góly se rozloučily Brozany s ČFL, když doma jasně přejely Most 7:1. Hattricku dosáhl Jaroslav Benda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel dvou sestupujících celků čekal v posledním kole na střetnutí Brozan s Mostem. Ačkoliv to na podstatě věci vůbec nic nemění, v tabulce ČFL skončí lépe severočeský klub.  

 

Lépe začalo utkání pro poslední celek tabulky. Dobrý míč za obranu dostal Jaroslav Benda, udělal kličku brankáři a pohodově zakončil – 1:0. Vyrovnání přišlo prakticky ihned, na hranici pokutového území dostal prostor Štěpán Hájek, kterému nedělalo problém správně zakončit – 1:1. O něco lepším týmem byly domácí Brozany, Most se přesto dokázal několikrát dostat k zakončení. Do vedení se celek Brozan vrátil ve čtyřicáté minutě, když krásným lobem překonal Divkoviče znovu Jaroslav Benda2:1.  

Kuriózní situace obrala Most o další vyrovnávací gól. Jeden ze Severočechů již dával míč do prázdné branky, jenže ten se zadrhl a zastavil v blátě před brankovou čárou. Po hodině hry Brozany navýšily náskok, po rohovém kopu se trefil Ivan Šollar3:1. Gólem po dalším rohovém kopu se trefil i s kariérou se loučící Aleš Pikl4:1. V 76. minutě dokonal hattrick Jaroslav Benda a Mostu hrozil silný debakl – 5:1. Těžkou lekci dostával mladý mostecký tým, na 6:1 zvýšil Miloslav Kučera. Na konečných 7:1 uzavřel stav utkání z penalty Radek Cibulka.

 

 

ZDROJ FOTO: Facebook SK Sokol Brozany



Ohlasy k zápasu



Mostecký fotbalový klub
Stanislav Hofmann (trenér): „Na zápas jsme jeli vesměs s dorostenci, hráč už odjeli na dovolenou. První poločas jsme odehráli celkem slušně. Po inkasovaném gólu jsme byli lepší, vyrovnali jsme, ale před půlí dostali druhou branku. S tak mladým mančaftem to herně špatné nebylo. V druhém poločase jsme začali velmi dobře, Andrej Weickert po krásné akci udělal kličku brankáři, dával do prázdné branky, ale před zápasem proběhla v Brozanech průtrž mračen a míč se zastavil na čáře v louži. Pak jsme prostřídali tři hráče, do hry šli mladíci, 99, od té doby si domácí vytvářeli šance a potupně jsme prohráli.“



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] (70. M. Kučera [-] ) , P. Pokrovskij [-] (65. P. Nehoda [-] ) , I. Malina [-] - C. Golovko [-] , I. Šollar [-] , T. Pelikán [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-]

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] (64. T. Bohata [-] ) - J. Rubeš [-] , J. Chábera [-] , M. Macháček [-] - A. Weickert [-] , Z. Weickert [-] , S. Boušek [-] - Š. Hájek [-] (69. D. Klíma [-] ) , D. Kasal [-] - D. Drobný [-] (57. J. Šedivý [-] ) , M. Šoupa [-] (69. R. Vaschkevich [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - PETŘÍK Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.