0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav bodovala, Písek si odvezl dva body


Branky


0

Až po penaltách dokázal uspět jihočeský Písek v Čáslavi. Po bezbrankových 90 minutách přišly na řadu penalty, ve kterých uspěli hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvednout si pošramocené sebevědomí po třech porážkách v řadě, s takovým cílem odjížděli fotbalisté Písku k nedělnímu utkání dvaatřicátého kola třetí ligy do Čáslavi. Tedy na hřiště soupeře, který se s devatenácti body nachází na sedmnácté příčce tabulky a je už odsouzen k sestupu. To Jihočeši mají letos příjemnější starosti, chtěli v Čáslavi získat plný počet bodů, kterými by si upevnili svoje postavení v lepší polovině tabulky. Hosté vstoupili do utkání velice aktivně, do 10. min. dvakrát ohrozili gólmana Nguyena, který ještě loni na podzim hájil branku Unionu 2013, jež později odstoupil ze soutěže. Poté měli Jihočeši hned několik slibných příležitostí, především ze zahrávaných standardek, ale gólově se neprosadili. Přestože herní převaha i střelecká aktivita byla zcela evidentně na straně fotbalistů Písku, skončil první poločas bez branek.

Úvod druhé poloviny zápasu přinesl vyrovnanější hru. Domácí se ale více zaměřili na defenzivu, tým Písku sice i nadále neúnavně dobýval čáslavskou branku, ale bez požadovaného efektu. Střelci prostě neměli svůj den. 

A tak poté, co zápas skončil bez branek, následoval penaltový rozstřel, který přece jenom lépe zvládli fotbalisté Písku a brali tak dva body. Co se týká konečného výsledku, nepotvrdili Písečtí roli favorita. Již ve třetím zápase v řadě nevstřelili gól, což není zrovna jejich dobrá vizitka. V příštím kole doma hostí v tabulce čtvrtou Chrudim. Za Písek penalty proměnili: Voráček, Kalášek, Rendla a Zušťák, nedal Milec.

 

 Text a foto: František Bořánek/FC Písek

 



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér, pro fkcaslav.cz): "Druhý bod by byl pro nás milejší. Ve druhém poločase jsme šli za vítězstvím. Musím ale sportovně uznat, že v prvním poločase byl soupeř lepší. Remíza je tedy spravedlivá. Moc šancí se v zápase neurodilo. My jsme měli několik brejkových situací, ale ty jsme nedotáhli. Soupeř hrozil ze standardních situací. Líbilo se mi, že jsme se po nepovedeném zápase v Chrudimi zvedli a bylo vidět, že chceme zápas vyhrát. Bohužel jsme branku nedali. Penalty jsou loterie.“

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Vezeme domů dva body, což není špatný výsledek, ale mohli jsme mít i body tři. A to by bylo lepší. První poločas jsme byli velice blízko ke vstřelení gólu, a to hned v první minutě Františkem Němcem, ale i poté jsme měli spoustu střeleckých příležitostí, které jsme však nedali. Bohužel v poslední době se trápíme v koncovce, což zrovna není dobrá zpráva. Ve druhé polovině utkání hráli domácí na brejky ze zatažené obrany, takže se nám hrálo těžko, bylo to složité. V normální hrací době jsme gól nedali, ale ani jsme ho nedostali, což je určitě pozitivní fakt, protože, to už se nám nějakou dobu nestalo. Musíme to brát tak, jak to je, získali jsme dva body venku, což rozhodně není špatné. Doufám, že v příštím utkání, které sehrajeme doma s Chrudimí, už prolomíme střelecké trápení a se silným soupeřem opět získáme nějaké body."



Sestavy


FK Čáslav
F. Nguyen [-] - P. Jeníček [-] , R. Vajgl [-] (75. M. Výborný [-] ) , R. Richard [-] , T. Mlynka [-] , J. Strnad [-] (81. R. Zoufalý [-] ) , J. Špičák [-] , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , P. Kunášek [-] , M. Král [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Voráček [-] , M. Rendla [-] , L. Holub [-] (46. F. Řezáč [-] ) , P. Řehák [-] (73. O. Sajtl [-] ) - J. Ježdík [-] , V. Milec [-] , L. Šlehofer [-] (78. J. Kalášek [-] ) , V. Zeman [-] , J. Held [-] (86. J. Zušťák [-] ) - F. Němec [-] (63. M. Grobár [-] ) -

ŽK: 59. J. Ježdík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Jiří - FOJTÍK Martin, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.