L. Batka 27.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

30.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice i napodruhé v sezóně proti Písku uspěly


Branky


27. L. Batka
0

K nedělnímu zápasu třicátého kola České fotbalové ligy zajíždělo mužstvo Písku do Štěchovic s cílem odčinit prohru s Dobrovicemi z minulého týdne. A nejen to, Jihočeši rovněž chtěli oplatit soupeři domácí porážku 0:1 z podzimní sezóny... Autor foto: Tomáš Bauer/TJ Štěchovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Batka se prosadil

V sestavě domácího týmu se objevili hned čtyři fotbalisté, kteří v minulosti hráli právě za Písek, byli to Busta, Hřebeček, Jakobovský a Pavlík. Již v 5. min. zahrávali domácí první rohový kop a centr do vápna písecká obrana odvrátila do bezpečí. V 11. min. vyslal hostující Milec slabou střelu na branku domácího týmu, se kterou si gólman Soukup snadno poradil. Ve 13. min. nepřesnou rozehrávku brankáře Rondzika zachytil Batka, naštěstí stoper Holub pohotovým zákrokem zabránil tomu nejhoršímu. Ve 21. min. rozehrál písecký Ježdík rohový kop a centrovaný balon odvrátil urostlý Busta do bezpečí. Za dvě minuty hlavičku Maršálka zkrotil Rondzik až na druhý pokus. Ve 26. min. zahrávali hosté rohový kop, míč se dostal k Němcovi, ten ho přistrčil Holubovi a jeho střela minula cíl. Ve 27. min. domácí Hřebeček rychle rozehrál balon na hlavu Vernera, ten ještě prodloužil na Lukáše Batku a na jeho přízemní střelu byl Rondzik krátký - 1:0. Ve 31. min. zahrával Milec trestný kop a gólman Soukup balon jen vyrazil. Další minuty drželi Písečtí balon na svých kopačkách a netrpělivě vyhlíželi blížící se přestávku.

Kvalitní fotbal už další gól nepřinesl

Do druhé poloviny utkání vstoupili lépe domácí hráči. Již ve 47. min. se k odraženému míči dostal Jakobovský a jeho následná střela putovala vysoko nad Rondzikovu branku. V 52. min. nebezpečný centr Hřebečka vytáhl písecký brankář na roh. O dvě minuty později se ke slovu dostali také Jihočeši, centr Milce k bližší tyči gólman Soukup vyrazil. Po hodině hry domácí chybovali v rozehrávce, balonu se zmocnil Němec a jeho střelu Soukup stěží vyrazil. V 65. min. měl na své kopačce vyrovnání Voráček, ale gólman Soukup vytasil skvělý zákrok a nohou vyrazil střelu píseckého hráče. V 73. min. na centr Voráčka naskakoval Ježdík, ale chybělo mu několik centimetrů k tomu, aby tuto akci přesněji zakončil. V 76. min. se v obrovské příležitosti objevil Jakobovský, jenomže Rondzik výborným zákrokem vyrazil míč nohou do zámezí. V 79. min. trestný kop Šlehofera skončil jen na zdi bránících hráčů Štěchovic. V závěru střetnutí se hosté snažili srovnat skóre a dovést utkání do penaltového rozstřelu, jenomže jejich přihrávky byly nepřesné, takže se nedostali k ohrožení soupeřovy branky. A protože se jim nepodařilo skórovat ani v krátkém nastavení, stejně jako před týdnem prohráli o jeden gól.

 

Autor: František Bořánek/FC Písek



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Byl to oboustranně slušný zápas, kvalitní, oba týmy předváděly fotbal, který se divákům určitě líbil. Vyhráli jsme gólem Batky, vyzdvihnu zejména výkon brankáře Michala Soukupa. Byl fantastický, zlikvidoval několik nebezpečných situací před brankou a díky němu jsme získali tři body."

FC Písek
Ondřej Prášil: "Jediný gól jsme inkasovali v době, kdy jsme ohrozili branku soupeře Lukášem Šlehoferem, a poté z následného rohu trefil František Němec břevno štěchovické brány. Nakopnutý balon soupeře nám propadl, nevyhráli jsme hlavičkový souboj, nezajistili jsme se, takže domácí šli lacino do vedení. Ve druhé půli jsme se hodně snažili udělat něco s nepříznivým stavem, nebezpečně střílel Franta Němec, Martin Voráček měl slibný samostatný únik, bohužel ani jedna akce neskončila gólem. Z prohry jsme hodně smutní a řekl bych, že těsná porážka je pro nás hodně nepříjemná. Navíc příští víkend, kdy jsme měli hrát s Unionem 2013, máme volno, takže další utkání sehrajeme až ve středu 1. června na hřišti Vltavínu. Celý příští týden budeme trénovat, o víkendu si dáme volno, pouze někteří hráči nastoupí v sobotu za B-tým v utkání krajského přeboru s Jankovem."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - L. Maršálek [-] , M. Verner [-] (84. M. Říha [-] ) , L. Jakobovský [-] , A. Kraus [-] , L. Batka [-] , S. Hřebeček [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , M. Švejda [-] (87. F. Novák [-] ) , F. Busta [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Voráček [-] , M. Rendla [-] , L. Holub [-] (86. P. Keclík [-] ) , P. Řehák [-] - J. Ježdík [-] (75. R. Kočí [-] ) , V. Milec [-] (80. J. Zušťák [-] ) , J. Held [-] (60. M. Grobár [-] ) , L. Šlehofer [-] , V. Zeman [-] - F. Němec [-]

ŽK: 35. V. Milec , 48. L. Šlehofer .
Hráči zápasu: M. Soukup .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HOCEK Petr, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.