Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:15

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

5.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudim navázala na výsledek v Táborsku a rozstřílela Most 5:0


Branky


0

První celek tabulky východočeská Chrudim si upevnila první příčku v tabulce a pohodě přehrála Most 5:0. Dvakrát se prosadil David Sixta a Jakub Krčál, jednu branku vstřelil nejlepší střelec soutěže Petr Rybička. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit dominoval již v první půli

Úvodní duel dvacátého osmého kola třetí nejvyšší soutěže v České republice měl jasného favorita. V tabulce první Chrudim totiž hostila sedmnáctý Most.

Už od úvodu utkání bylo jasné, jakým směrem se bude zápas ubírat. V šestnácté minutě poslal do vedení Východočechy rychlou střelou nejlepší kanonýr soutěže Petr Rybička1:0. Za čtyři minuty se domácí radovali znovu. Pohlednou akci zakončil střelou z voleje Jakub Krčál2:0. Prvnímu celku tabulky se v utkání střelecky nadmíru dařilo. Ještě jednou do konce prvního poločasu skórovali. Krásnou zasekávačkou ve vápně se David Sixta zbavil protihráče a přesnou střelou překonal Divkoviče – 3:0

Sixta a Krčál se prosadili podruhé, Chrudim se zastavila se na pěti brankách

Branky padaly i ve druhém poločasu a opět pouze do mostecké branky. Hned tři minuty po zahajovacím hvizdu šla Chrudim do čtyřbrankového trháku. Jan Luptovský krásně našel Jakuba Krčála, který se prosadil podruhé v zápase – 4:0. Šanci na čestný úspěch měli hostující ihned po inkasování, jenže Hájek ve velké šanci přestřelil odkrytou branku. Pověstného „bůra“ dosáhli Chrudimští v 57. minutě. Odražený balon napálil do branky Mostu David Sixta5:0. A právě David Sixta měl v závěru utkání velkou šanci na hattrick, jenže v brejku na Divkoviče nevyzrál. Chrudim podruhé v řadě vyhrála 5:0, tentokrát to odnesl Most.    

SESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek: "Soupeř chtěl hrát otevřený fotbal, což nás prvních deset minut zaskočilo. Ovšem poté jsme na hřišti dominovali a dali krásné branky. Kromě střelců bych chtěl vyzdvihnout výkon levého beka Mastíka a stopera Drahoše.

Mostecký fotbalový klub
Stanislav Hoffmann: "Patnáct minut se hrálo vyrovnaně, pak na nás domácí zatlačili a dokázali dát do konce půle tři branky. Ve druhém poločasu mě mrzí dvě neproměněné šance, Chrudim naopak další dvě branky přidala."



Počet diváků: 390. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.