3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrovy dokázaly otočit nepříznivý stav v zápase s Lažištěm


Branky


49. R. Pfeifer , 67. M. Trnka (p.) , 88. Z. Vodstrčil - 6. L. Žák
0

Souboj dvou týmů, které se již nejspíše sestupu nevyhnou, byl na programu tohoto kola ve Větrovech, kde místní přivítaly celek Lažiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení…

Lépe vstoupili do utkání hosté z Lažiště, kteří se již v 6. minutě ujali zásluhou střelce gólu Žáka do jednobrankového vedení. Domácí tedy od úvodních minut zápasu museli dohánět manko. Hosté jim to však poněkud usnadnili, jelikož po vstřelení gólu jakoby vypadli z herního rytmu a jejich hra postrádala nasazení a bojovnost. Ta naopak nechyběla domácím, kteří si díky ní vypracovali několik slibných gólových příležitostí. Lažiště však držel v prvním poločase nad vodou dobře chytající gólman Suchý, a i proto zůstávalo vedení stále na jejich straně. Hosté mohli své vedení navýšit, ale Holub svou šanci proměnit nedokázal. Do šaten si tak Lažiště o poločasové přestávce odnášelo těsné jednobrankové vedení.

Domácí zaveleli k obratu…

Větrovy ve druhém poločase na nic nečekaly a hned ve 49. minutě bylo srovnáno. Suchého dokázal překonat domácí Pfeifer, 1:1. Hosté si zanedlouho mohli vzít své vedení zpět, ale nařízeným pokutovým kopem pohrdli, jmenovitě Chalupa. Zato domácí byli na druhé straně ve stejné disciplíně úspěšní a z penalty je poslal do vedení v 67. minutě Trnka, 2:1. V 88. minutě si Větrovy své vedení pojistily třetím gólem, o který se i díky chybě jinak dobře chytajícího Suchého postaral Vodstrčil, 3:1. Hosté se již zpět do hry dostat nedokázali a domácí si tak právem připsali na své konto tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Dnešní utkání mělo parametry sotva okresního přeboru. Zaslouženě se obě mužstva loučí s 1. A třídou. Dali jsme brzký gól, což nám paradoxně ublížilo, od té doby jsme byli tragičtí. Nedali jsme si přihrávku a po hřišti jsme se ploužili. Domácím stačila bojovnost, aby si vypracovali několik gólových příležitostí, které vychytal Suchý. My jsme neproměnili jednu šanci Holubem, a když na začátku druhé půle domácí z prvního útoku vyrovnali, bylo zle. Potom jsme Chalupou neproměnili penaltu, a to byl náš definitivní konec. Domácí za chvíli penaltu proměnili a poslední gól jim věnoval Suchý, když minul balón, což byla třešnička na dortu na našem výkonu. Dnes to byl nejhorší zápas FK Lažiště za posledních dvacet let. Ani výprask v Protivíně nebyl tak hrozný, jako dnešní výkon. Nyní nás opustí hráči, kteří u nás hrát nechtějí, a já věřím, že to týmu prospěje a budeme hrát v klidu 1. B třídu. Jenom se obávám, že se nám v zimě vrátí, protože na vyšší soutěže nemají.



Sestavy


SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - M. Zatloukal [-] (67. V. Koudelka [-] ) , J. Sedláček [-] , L. Boháč [-] , J. Klejna [-] , M. Trnka [-] , Z. Vodstrčil [-] , D. Kopecký [-] , R. Pfeifer [-] , P. Klejna [-] , R. Trantýr [-]

FK Lažiště
R. Suchý [-] - S. Vávra [-] , P. Brzobohatý [-] (84. J. Turek [-] ) , J. Macek [-] , P. Holub [-] - R. Vojta [-] (70. J. Linhart [-] ) , O. Chalupa [-] , T. Zelenka [-] , J. Albert [-] (86. P. Ostádal [-] ) - L. Žák [-] , J. Hrbek [-] (79. J. Mocek [-] )

Hráči zápasu: M. Trnka , Z. Vodstrčil , R. Pfeifer .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimšík Jan - POLÁK Jiří, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.