3:1
(2:0)
77. J. Pinc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné tři body pro Osek


Branky


12. S. Hosnedl , 18. D. Roubín , 67. M. Carda - 77. J. Pinc
0

Fotbalisté Oseka bojují v sestupovém pásmu a tentokrát se jim podařilo vyválčit na domácí půdě velmi cenné tři body proti Milevsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle ujali vedení...

Osek se v minulém kole prezentoval dobrým výkonem na půdě Větrov a na ten chtěli určitě domácí navázat i v duelu s rezervou Milevska, což se jim hned od začátku utkání začalo poměrně dařit. Skóre zápasu otevřel již ve 12. minutě Hosnedl, který proměnil svůj samostatný únik, 1:0. Zanedlouho poté přispěchali domácí s druhým úderem, o který se v 18. minutě postaral Roubín, jehož výstavní střela na zadní tyč zapadla do sítě Šmitmajerovy branky. Hosté v první pětačtyřicetiminutovce snížit nedokázali a do šaten tak jednoznačně spokojenější odcházeli domácí fotbalisté, kteří měli na své straně vedení 2:0.

Hosté stihli pouze snížit...

Ve stejném duchu jako poločas první, se odehrávalo i druhé dějství zápasu. V 67. minutě přidal pojistku v podobě třetího gólu do milevské sítě Carda, když zblízka nedal brankáři Šmitmajerovi šanci, 3:0 pro domácí. Pohodlné tříbrankové vedení možná domácí trochu ukolébalo a v 77. minutě o sobě dali vědět hosté, kterým se zásluhou Pince podařilo snížit na 3:1. To však byla zároveň i poslední branka, kterou diváci viděli. Osek si již své vedení pohlídal až do závěrečného hvizdu, po němž mohl slavit zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): V nedělním horkém odpoledni jsme přivítali tým z Milevska. Navázali jsme na dobrý výkon z minulého zápasu ve Větrovech. Začali jsme velice aktivně a v 18. minutě jsme již vedli o dvě branky. První dal po úniku Hosnedl a druhou přidal Roubin výstavní střelou na zadní tyč. Hosty jsme až na výjimky po celý zápas nepustili do vyložené šance. Třetí branku dal Carda, když z blízka překonal gólmana. Hosté snížili v 77. minutě při naší nekoncentrovanosti, kdy Pinc dostal přesnou přihrávku za obranu a svůj nájezd proměnil. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale spoustu možností jsme nevyužili.

FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): V nedělním horkém odpoledni jsme přivítali tým z Milevska. Navázali jsme na dobrý výkon z minulého zápasu ve Větrovech. Začali jsme velice aktivně a v 18. minutě jsme již vedli o dvě branky. První dal po úniku Hosnedl a druhou přidal Roubin výstavní střelou na zadní tyč. Hosty jsme až na výjimky po celý zápas nepustili do vyložené šance. Třetí branku dal Carda, když z blízka překonal gólmana. Hosté snížili v 77. minutě při naší nekoncentrovanosti, kdy Pinc dostal přesnou přihrávku za obranu a svůj nájezd proměnil. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale spoustu možností jsme nevyužili. Tento zápas pro nás nebyl moc povedený. Již před utkáním nám vypadli čtyři hráči ze základní sestavy a my máme bohužel kádr tak úzký, že jsme museli sestavu doplnit dorostenci a podle toho se také utkání vyvíjelo. Výsledek je takový, jaký je a my jsme bohužel ani na lepší neměli.



Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - J. Hájek [-] (68. T. Hromek [-] ) , M. Tomášek [-] , S. Hosnedl [-] (76. J. Diviš [-] ) , D. Roubín [-] (87. J. Hájek [-] ) , F. Frček [-] , M. Carda [-] (72. J. Hoch [-] ) , K. Maroušek [-] , J. Schánělec [-] , M. Krejčí [-] , R. Kuneš [-]

FC ZVVZ Milevsko B
J. Šmitmajer [-] - L. Tvrzský [-] , V. Mácha [-] , M. Masopust [-] , P. Komárek [-] - T. Vondrák [-] (56. T. Vu Quang [-] ) , J. Šimák [-] , J. Pinc [-] , J. Csanda [-] - D. Smrčina [-] , M. Suchan [-]

ŽK: 50. R. Kuneš .
Hráči zápasu: D. Roubín , J. Schánělec - J. Šimák .
Místo: Osek. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Jiří - MRÁZ Marek, ŠPLÍCHAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.