3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V šumavském derby byli úspěšnější domácí!


Branky


0

Na programu 16. kola bylo tentokrát šumavské derby, ve kterém domácí Vimperk hostil Lažiště. Všechny body nakonec zůstaly ve Vimperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích...

V první pětačtyřicetiminutovce utkání byla hra poměrně vyrovnaná, ale i přesto šli domácí poměrně brzy do vedení. V 16. minutě se o první branku zápasu postaral Martin Šíp, který tak poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí obrana moc starostí neměla, protože hostům jakoby v útočné fázi chybělo větší nasazení a tah na soupeřovu branku. Zhruba po dalších dvaceti minutách hry museli fotbalisté Lažiště lovit míč ze své sítě podruhé. Ve 35. minutě se na střeleckou listinu k Šípovi přidal jeho spoluhráč Kadlec a navýšil tak vedení domácích už na 2:0. Ve zbývajících minutách prvního poločasu už žádný další gól ani na jedné straně hřiště k vidění nebyl a do šaten tak šli spokojenější domácí, kteří měli na své straně příjemné dvougólové vedení.

Vimperk si výhru pojistil třetí brankou...

Hned v úvodu druhého dějství se hosté nevyvarovali zbytečné chyby, kterou domácí okamžitě potrestali. Ve 48. minutě navýšil vedení Vimperku již na 3:0 Petr Vondrášek a dodal tak ještě větší klid na kopačky domácího celku. V průběhu druhého poločasu už se diváci žádného dalšího gólu nedočkali a po pravdě řečeno, k vidění nebylo ani příliš pohledných fotbalových akcí, které by jejich oko mohly potěšit. Domácí celkem v poklidu kontrolovali své pohodlné třígólové vedení a hosté po celý zápas působili dost bezzubě. Není tedy divu, že gól vstřelit nedokázali. Po závěrečném hvizdu hlavního sudího zůstaly všechny body ve Vimperku.



Ohlasy k zápasu



FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): V pátek večer jsme vůbec netušili, kolik nás na zápas vůbec odjede. Celý den jsem přijímal omluvenky. Nakonec nám chybělo šest celkem klíčových hráčů (Bauer, Vávra, Chalupa, Kubát, Ostádal a Holub). Další čtyři museli odjet na zápas ne zcela zdraví. A tak jsme ještě večer obvolávali hráče, kteří již ukončili aktivní činnost, a nakonec jsme přesvědčili alespoň F. Švece, za což mu patří dík. Z Vimperka jsme si chtěli přivézt nějaký ten bod, což se nám nepovedlo a upřímně, měli jsme k tomu i hodně daleko. Samotný zápas byl jedním slovem holomajzna. Z obou stran spousta nepřesností a hra spíše na náhodu. Domácím stačil podprůměrný výkon a bojovnost, aby nás porazili. V první půli byla hra vcelku vyrovnaná, ale domácí trestali naše chyby a my jsme byli dopředu absolutně bez důrazu. A když jsme hned po přestávce po další hrubce inkasovali, bylo rozhodnuto. Po prostřídání se zápas již dohrával z povinnosti a čekalo se na konec, který byl pro všechny zúčastněné vysvobozením. Na 1. A třídu až nedůstojné utkání, kdy fotbal plakal. Domácí ale víc chtěli, takže vyhráli zcela zaslouženě. My se musíme dát zejména zdravotně dohromady, abychom soutěž důstojně dohráli.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
P. Wagner [-] - M. Sedláček [-] , J. Čech [-] (58. V. Pankratz [-] ) , J. Pospíchal [-] , J. Blahout [-] , J. Pešek [-] (77. J. Děd [-] ) , P. Samohejl [-] , P. Vondrášek [-] (71. J. Bláha [-] ) , M. Šíp [-] , D. Kadlec [-] , O. Málek [-]

FK Lažiště
R. Suchý [-] (46. O. Vašura [-] ) - J. Macek [-] , L. Žák [-] (57. J. Šulc [-] ) - J. Hrbek [-] (73. M. Stupár [-] ) , R. Vojta [-] , J. Albert [-] - P. Brzobohatý [-] , J. Brabec [-] (63. M. Jedlička [-] ) - Z. Kučera [-] , J. Mocek [-] , F. Švec [-] (78. J. Turek [-] )

Místo: Vimperk. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Polák Jiří - PŘIBYL Jan, WEIDENTHALEROVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.