2:2
(0:0)
51. T. Antoš (p.)
71. T. Adam
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek poprvé na jaře doma ztratil


Branky


46. V. Mrkvička , 81. J. Hájek - 51. T. Antoš (p.) , 71. T. Adam
0

Hluboká je prvním týmem, kterému se na jaře povedlo obrat Osek na jeho hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká hru tvořila, ale gól nepadl

Oba týmy se nacházeli v klidné horní části tabulky, a proto se očekával otevřenější fotbal, který by neměl být tolik svázán taktikou.

Do zápasu vstoupili lépe hostující hráči, kteří se prezentovali větší fotbalovostí, do velkých příležitostí se však příliš nedostávali. Domácí se první půlku trápili a chvílemi to vypadalo, že je jen otázkou času, kdy se Hluboká dokáže prosadit a přetlačí misky vah na svou stranu. To se v první pětačtyřicetiminutovce nestalo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Do druhého poločasu udělal trenér Oseku Jaroslav Voříšek jednu změnu. Ze hry stáhl nevýrazného Michálka a na trávník poslal Tomáška, a jak se v průběhu ukázalo, tak střídání hru Oseka oživilo.

 

Dramatický druhý poločas

Ihned na začátku půle vyšla domácím nacvičená situace. Baloušek hodil dlouhý aut, který prodloužil Kroupa a Mrkvička měl již lehkou práci dopravit míč do sítě. Pro hosty to byla studená sprcha po velmi aktivním začátku zápasu.

Vedení domácím ale nevydrželo příliš dlouho. Carda ve vápně složil k zemi Němce a Tomáš Antoš proměnil pokutový kop.

V 72. minutě dokázala Hluboká skóre otočit. Dlouhý nákop zachytil Tomáš Adam a exkluzivním obloučkem překonal brankáře Hřebejka.

Osek byl druhou část zápasu aktivnější a dočkal se zaslouženého vyrovnání. Trenér Voříšek poslal do hry Hájka a i toto střídání mu vyšlo. Jeho svěřenec se prosadil po čtyřech minutách trávených na hřišti.

 

V závěru se domácí mohli dostat do vedení, ale Mráz ve vyložené šanci neproměnil a tak se body dvou konkurentů v lepší polovině tabulky dělily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Martin Carda (hráč): Zápas s Hlubokou nám přinesl první jarní domácí bodovou ztrátu. Hostům patřil první poločas, kdy se nám prakticky nic nedařilo, ale se štěstím jsme udrželi remízový stav. Druhý poločas už se míč lovil ze sítě celkem čtyřikrát a blíže k vítězství jsme byli my, když jsme neproměnili dvě velké šance. S přihlédnutím k první půli je ale dělba bodů spravedlivá.

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): Myslím, že se hrál celkem vyrovnaný fotbal z obou stran. V prvním poločase jsme byli o trošku lepší my, ve druhém zase domácí. Bohužel hned ze začátku druhého poločasu jsme dostali po dlouhém autu gól, ale naštěstí se nám brzy podařilo vyrovnat. Druhý gól jsme vstřelili po dlouhém odkopu od našeho vápna, kdy pak Ady výborně přehodil brankáře. Nakonec ale přidal i Osek svůj druhý gól po standardní situaci, kdy jsme si špatně přebrali hráče. Takže remíza je, myslím si, pro oba spravedlivá.



Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - J. Baloušek [-] , J. Michálek [-] (46. M. Tomášek [-] ) , M. Carda [-] (77. J. Hájek [-] ) , M. Krejčí [-] - L. Blažečka [-] , S. Hosnedl [-] - V. Uher [-] - M. Kroupa [-] , V. Mrkvička [-] , J. Mráz [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - O. Krátký [-] , O. Němec [-] (63. L. Valenta [-] ) , M. Lovička [-] (73. K. Štabrňák [-] ) , R. Horejš [-] , Z. Stráský [-] , D. Říha [-] - T. Křiváček [-] (38. T. Adam [-] ) -

ŽK: 16. V. Mrkvička , 18. J. Michálek , 50. M. Carda - 44. T. Adam , 67. L. Valenta .
Místo: Osek. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Klátil Michal - REITINGER Jiří, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.