0:1
(0:1)
36. L. Dudek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav prohrála doma a na jaře má velké výkyvy


Branky


36. L. Dudek
0

Spartak Soběslav nedokázal naplno bodovat a prohrál s nováčkem z Olešníku. Ten se naopak posouvá stále vzhůru a již v tuto chvíli by měl mít naprostou jistotu záchrany. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesk z čistého nebe ...

Souboj Olešníku se Soběslaví měl být jedním z taháků kola a opravdu se hrál pěkný fotbal ve vysokém tempu. Hosté opět přijeli i s nestárnoucím Zbyňkem Rysem, jenž však tentokrát zůstal pouze na lavičce a do hry se dostal v průběhu druhé půle.

Olešník čekal další těžký soupeř. Minulý týden dokázal bodovat na hřišti druhých Katovic a tentokrát jel na půdu třetí Soběslavi. Ovšem stejně jako minule naordinoval trenér Miloslav Borový účinnou taktiku, která nesla úspěch.

Soběslav v zápase začala aktivněji a od prvních minut byli domácí hráči častěji na míči, ale ne a ne se dostat do většího ohrožení Jirkalovi brány. Proto přišel trest v podobě inkasované branky. Hosté zahráli rohový kop, ten si našel Dominik Heller, který jej hlavou poslal na druhou stranu, kde si skvěle naskočil Lukáš Dudek a chytře dopravil míč za bezmocného Kuníka.

Tlak Soběslavi k vyrovnání nestačil

První poločas tedy odcházeli do šaten spokojenější modro-bílí a Soběslav čekala stíhací jízda v půli druhé. To se také potvrdilo, domácí se od začátku snažili o vyrovnání a vytvářeli si i šance, ovšem Jirkala se jim překonat nepodařilo. Do hry se postupně dostali Šmídmajer, Peltán a Polišenský. Hráči, kteří jsou zvyklí hrát v základní sestavě.

V 79. minutě musel ze hry odstoupit jediný střelec zápasu Lukáš Dudek, který inkasoval ránu do nosu. Pozdější vyšetření ukázala, že jde o zlomeninu nosu. Svému týmu tak bude minimálně dva zápasy chybět.

 

Soběslav si bude chtít spravit chuť na hřišti druhých Katovic. Jedná se jednoznačně o šlágr příštího kola. Olešník narazí na papírově lehčí Veselí a po zápasech na hřištích druhého a třetího týmu tabulky (vybojované 4 body!) naskočí konečně v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Pro nás jednoznačná ztráta. První poločas byl skoro na jednu branku, pak neuhlídáme roh a dostaneme zbytečný gól. Olešník dobře bránil takže nás do nějakých vyložených šancí nepouštěli. Když už se nám do nějaké podařilo dostat tak jsme neproměnili. Jako například já ve druhém poločase. Celkově se hrál docela dobrý fotbal, bohužel pro nás ale bez bodu.

FK Olešník
Lukáš Dudek: Jeli jsme do Soběslavi s cílem uhrát nějaký bod, tomu se přizpůsobila i taktika, protože jsme věděli, že domácí mají v posledních zápasech střelecký lauf a hlavně na podzim se u nás prezentovali ve velmi dobrém světle, kdy si odvezli tři body. V samotném zápase tvořili více s míčem na kopačkách domácí, ale vyloženou šanci si nevybavuji. My v první půli zahrozili dvakrát a po nacvičeném signálu, dali vedoucí gól, který se nakonec ukázal, jako vítězný. Domácí vrhli ve druhé půli všechny síly do útoku a my měli možnost několikrát rozhodnout z brejků. To se nepodařilo, stejně jako se domácím nepodařilo vyrovnat.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] (77. K. Polišenský [-] ) , P. Janoušek [-] (72. J. Peltán [-] ) , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] , J. Bosnyak [-] (67. J. Šmídmajer [-] )

FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Fořter [-] , S. Vařák [-] , J. Hála [-] , M. Šíma [-] , D. Heller [-] - L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] (90. J. Čecháček [-] ) - L. Dudek [-] (81. M. Tressl [-] ) , P. Stejskal [-] (68. Z. Rys [-] )

Místo: Soběslav. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Dunovský Karel - MATYŠ Jakub, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.