Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní bod! Třebětice urvaly remízu v Trhových Svinech


20

Po odstoupení trenéra Marka Černocha převzal vedení třebětického A mužstva Zdeněk Koutný z Jemnice, kterého doplnil asistent Petr Kelbler. Nový trenérský tým čekala první zkouška na venkovním hřišti, konkrétně v Trhových Svinech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První bod

A začátek přinesl Motákům tvrdý direkt! Domácí vstoupili totiž do utkání velice odhodlaně a hned po třech minutách poslal Spartak do vedení Lukáš Gažák. O sedm minut později navíc navýšil náskok domácích druhý střelec Jiří Macák a zdálo se, že Třebětice čeká velmi náročné utkání. Hosté ovšem nesložili zbraně a do poločasu dokázali vyrovnat! Přesně po pul hodině hry překonal brankáře Brůhu Radim Tříletý, na kterého čtyři minuty před koncem poločasu navázal Petr Švarc.

O zápletku tak bylo postaráno a vstup do druhého poločasu opět vyšel lépe domácím hráčům Spartaku. Ten se navíc v 53. minutě ujal opět vedení, když brankáře Pokorného překonal podruhé v utkání Lukáš Gažák. Jenže Třeběticím se opět podařilo vyrovnat a to v 77. minutě, kdy hostující fanoušky rozveselil zkušený Milan Trávníček. Závěr utkání ještě přinesl zbytečné vyloučení hostujícího Cecha, který za své slovní výhrady vůči hlavnímu arbitrovi viděl nejprve jak žlutou, tak následně i červenou kartu. Krátkou početní výhodu však domácí už využít nedokázali.

Třebětice si tak připisují první jarní bod, pod vedením nového trenéra Zdeňka Koutného. Naopak Spartak nedokázal udržet svůj náskok, který získal na začátku obou poločasů.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Třebětice
FB FK Třebětice: Po gólové přestřelce bereme bod z venku za remízu! Děkujeme za podporu fanouškům, kteří nám vytvořili "domácí" atmosféru!



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - O. Šafránek [-] , J. Tůma [-] (52. L. Zítek [-] ) , L. Gažák [-] , J. Macák [-] , M. Kodras [-] , R. Horelica [-] , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , F. Pavel [-] , O. Hruška [-]

FK Sokol Třebětice
A. Pokorný [-] - V. Havlík [-] , D. Kelbler [-] (83. J. Cech [-] ) , F. Nehyba [-] , M. Trávníček [-] , V. Novák [-] , P. Švarc [-] , R. Nehyba [-] , F. Solař [-] (76. P. Bastl [-] ) , R. Tříletý [-] (86. W. Vrba [-] ) , V. Habr [-]

ŽK: 67. J. Macák - 22. V. Novák , 26. M. Trávníček , 48. V. Habr , 50. F. Nehyba , 50. R. Nehyba , 61. D. Kelbler , 87. J. Cech . ČK: 87. J. Cech .
Hráči zápasu: L. Gažák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VICAN Miroslav, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra domácích

Po odstoupení trenéra Černocha se Třebětice pokusí předskočit svého soupeře v tabulce. Potřebný impulz týmu hostí pomůže, Sviny ale v těsném zápase v domácím prostředí Motáky přetlačí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích