2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:15

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek porazil Soběslav a je pátý


Branky


0

K derniéře podzimu zavítala Soběslav do Písku, kde je dle očekávání přivítala posílená sestava z třetiligového áčka. V základní sestavě se objevil Ondřej Sajtl a Jan Zušťák. O osudu zápasu rozhodly dva slepené góly na začátku druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi atraktivní utkání se odehrálo v sobotu v krásném píseckém areálu, kam zavítala třetí Soběslav. Oba týmy disponují šikovnými hráči a diváci se tak měli na co těšit. Jde navíc o dva týmy, které uznávají ofenzivní styl hry a i ve vzájemném souboji se této taktiky držely.

I přes snahu obou týmů se do sítě žádná šance nedostala. Ani jeden tým nevypouštěl jediný souboj a to bylo hlavní příčinou bezgólového stavu po prvním poločase.

Druhý poločas už konečně góly nabídl. Píseckým vyšel skvěle start do druhého poločasu. Zemanův centr našel nejstaršího hráče na hřišti Zušťáka, jehož pokus skončil na břevně, ale Keclík zareagoval na odraz a poslal míč do sítě. O čtyři minuty se prosadil i zkušený Jan Zušťák a dal na kopačky svých kolegů jistotu vedení o dvě branky.

Hosté však zbraně nesložili a Hromadou dokázali snížit. Domácí Písek si už ale vedení pohlídal a připsal si důležité tři body, které je drží na páté pozici po podzimní části soutěže. Soběslav si prohrou oddálila vedoucí dvojici Katovice a Jankov. Oba nejbližší konkurenti totiž vyhráli. I přesto zažila Rašelina nejkvalitnější podzim ve své historii.

"První poločas jsme začali aktivně, ovšem hosté dokázali udržet míč a rychleji kombinovali. Zareagovali jsme až v závěru poločasu, kdy se nám podařilo zkrácení hry, což nám pomohlo v narušování rozehrávky soupeře již na jeho polovině. Do druhého poločasu jsme vstoupili ještě aktivněji a tlačili soupeře k chybám. V prvních patnácti minutách jsme vstřelili dvě branky Keclíkem a Zušťákem, ve velké příležitosti přestřelil soběslavskou branku Zborník. Poté hosté zjednodušili a zpřesnili hru, čímž se obraz hry postupně vyrovnával. V závěru střetnutí si hosté vynutili mírný tlak. Dokonce se jim podařilo snížit po rohovém kopu a následné nepřehledné skrumáži před brankou. Závěr utkání jsme již zvládli a nepřipustili jsme srovnání skóre. Utkání mělo dobrou úroveň, především ve druhém poločase, kdy se hrálo ve vysokém tempu. Oba týmy v zápase prokázaly, že patří do horních příček tabulky," zhodnotil výkon svých svěřenců trenér Písku Benhák.



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Petr Listopad: V prvním poločase se hrál „utrápený“ fotbal z obou stran bez gólových šancí. Góly začali padat až po přestávce. Nejprve Keclík dorazil Zušťákovo hlavičku, která se odrazila od břevna a chvilku poté Zušťák zvýšil na 2-0. Hosté snížili po zmatku v našem pokutovém území. Po vstřelení kontaktního gólu měli hosté tlak, který již nezúročili a my jsme si připsali potřebné 3 body.

FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Věděli jsem, že zápas v Písku nebude nic jednoduchého přesto jsme si věřili, že si můžeme odvézt body. Jenže opět jsme potvrdili, že dostáváme goly jen po našich zbytečných chybách. Bohužel rozhodlo deset minut, kdy jsme dostali dva laciné goly. Škoda, že se nám nepodařilo na konci urvat alespoň remízu.



Sestavy


FC Písek B
J. Satrapa [-] - P. Listopad [-] , L. Zborník [-] , O. Sajtl [-] (79. M. Pohnán [-] ) , D. Pichlík [-] - M. Hájek [-] (90. F. Rakovan [-] ) , R. Kočí [-] , V. Zeman [-] , D. Šourek [-] (85. M. Novotný [-] ) - J. Zušťák [-] (72. L. Markvart [-] ) , P. Keclík [-]

FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - M. Hromada [-] , O. Madar [-] , J. Boháč [-] , L. Podráský [-] - M. Mazouch [-] , T. Mazouch [-] , V. Žalda [-] (46. J. Šmídmajer [-] ) , J. Peltán [-] (83. T. Kolba [-] ) - M. Dvořák [-] , K. Polišenský [-]

ŽK: 59. P. Listopad , 82. D. Pichlík , 86. M. Hájek - 71. J. Peltán , 72. T. Mazouch .
Místo: Písek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.