0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o záchranu lépe zvládly Kralice


Branky


20. M. Lokaj , 27. M. Lokaj
0

Martin Lokaj byl hlavní postavou záchranářského utkání mezi Budišovem B a Kralicemi. Hostující hráč se totiž postaral o jediné dva góly v zápase, které znamenaly výhru Kralic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Lokaj dvěma góly dostal hosty do dvoubrankového vedení

Zápas naděje byl k vidění v Budišově. Vítězný tým by zvýšil šanci na záchranu. Naopak porážka by již byla velkou komplikací pro neúspěšný tým. Obě mužstva mají podobnou bilanci čtyř jarních bodů a i celkově je jejich bodový stav stejný. Podzimní měření sil však lépe vyznělo pro Kralice. Po dlouhé době nebyl u domácích problém se sestavením základní jedenáctky. Dostatek hráčů byl i na střídání. Do zápasu šli domácí s vědomím, že soupeře musí porazit, protože jsou oba týmy na tom bodově stejně a oba jsou namočeni v sestupových vodách. Úvod zápasu byl celkem vyrovnaný. Postupem času soupeř získával drobnou převahu. Domácí to hostům ulehčili jejich nedůsledností v bránění, obsazování hráčů a sbíráním odražených míčů. Smolnou vlastní brankou ve které měl prsty Martin Lokaj  poslali hosty do vedení 0:1. Tato branka Budišovdosti psychicky srazila. Snažili se zlepšit hru, ale stále se jim nedařilo. Z jedné standardní situace ve 27. minutě se po skrumáži dostal odražený balon k Martinu Lokajovi a ten nekompromisně zavěsil na 0:2. Opět pro domácí smolná branka. Také oni se ale dostali do několika šancí, ale pouze dvakrát zazvonila branková konstrukce. Dalším důležitým faktorem bylo vyloučení domácího stopera (druhá žlutá byla za kritiku rozhodčího, první za faul).  První půli pak dohrávali tak, aby nedostali žádný další gól.

Druhý poločas branku nepřinesl

O přestávce domácí prostřídali sestavu a šli na soupeře s tím, že chcou zkusit zápas alespoň vyrovnat. Od začátku druhé půle domácí i v deseti byli rovnocenným soupeřem a postupem času získávali převahu a vytvořili si několik brankových příležitostí. Soupeř jim to trošku usnadnil opatrnou hrou ze zabezpečené obrany. Bohužel  brankové příležitosti Budišova nebyly proměněny. Soupeř se dostával na jejich polovinu pouze ojediněle, ale dobře bránil a domácí se strašně trápili v koncovce. Proto si Kralice odvezly všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč B
Večeřa , trenér: Dnes to byl pro nás velmi smolný zápas. Soupeři jsme darovali dvoubrankové vedení a pak nedokázali ztrátu dohnat. Střelecká smůla se nám lepila na kopačky. Týmu patří velký dík za předvedenou hru v druhé půli.

FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: O výsledku utkání rozhodla první půle, ve které jsme soupeře přehráli. V druhé půli pak domácí přidali a mi hodně polevili, ale na skóre to už vliv nemělo.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - L. Jura [-] , J. Sedláček [-] (73. R. Mezlík [-] ) , D. Pavlíček [-] (67. D. Čech [-] ) , R. Pavlatovský [-] (65. R. Adam [-] ) , V. Beránek [-] , A. Rybníček [-] (46. M. Mezlík [-] ) , P. Suchánek [-] , O. Doležal [-] (81. M. Šmíd [-] ) , O. Kazda [-] , J. Mezlík [-]

FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - M. Peťa [-] , O. Antoš [-] (13. M. Tomek [-] ) , D. Janoušek [-] , J. Kopeček [-] , M. Široký [-] (60. E. Krčál [-] ) , M. Lokaj [-] (76. J. Chadim [-] ) , P. Němec [-] , M. Dymáček [-] , V. Polák [-] , T. Chadim [-]

ŽK: 22. O. Doležal , 32. O. Kazda - 59. P. Němec , 77. E. Krčál . ČK: 38. O. Kazda .
Místo: Nárameč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - KUDLÍK Radim, CARDA Ludvík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.