Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice šly rychle do vedení

Záchranářský zápas se hrál v Kralicích. Hlavně výhra Kralic mohla zvednout naděje na záchranu. Oba týmy v minulém kole zaváhaly a zvláště prohra Radkovic na domácím hřišti byla varováním pro tým, který se pohyboval minulý rok ve vyšších patrech. Kralice na Radkovice umí, protože si od tuď přivezly jedinou výhru z venkovního utkání v této sezóně. Do důležitého zápasu už své svěřence z Radkovic nevedl trenér Míča, ale nový kouč Martin Svoboda. A jak se říká nové koště dobře mete, se uázalo pravdivě již s první akce hostujících Radkovic, kdy je poslal do vedení ve 3. minutě Aleš Macháček 0:1. I nadále se hostům dařilo držet mírný tlak. Domácí se však postupně dostávali do kombinační hry z které dokázali vytvořit i pár šancí, které však kýžené vyrovnání nepřinesli.

Domácí vybojovali alespoň jeden bod

V druhé půli přidalí domácí hráči na tempu a po několika zahozených šancích se jim podařilo v 60.min srovnat zásluhou individuální akce Lokaje. O víhru se pak oba soupeři přetahovali, a blíže k ní byli hosté, ale míč skončil na břevně domácí svatyně.Pro oba tými pak byla remíza zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: Slabina, která nás provází celou sezonu, proměňování šancí, se projevila i v tomto utkání. I přes tuto slabinu jsem s výkonem mužstva spokojen.

SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Vyrovnané utkání s mnoha chybami. Remíza byla zasloužená. Zápas jsme hráli bez pěti hráčů základní sestavy, proto musím všechny pochválit.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - R. Rous [-] , T. Chadim [-] , A. Kabátek [-] , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , M. Peťa [-] , M. Široký [-] , P. Němec [-] , V. Polák [-] , M. Lokaj [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - K. Nedvědický [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-] , M. Hlouch [-] - L. Kočí [-] , L. Štolz [-] (22. V. Kočí [-] ) , V. Zahradník [-] , A. Macháček [-] , M. Nováček [-] - P. Vejtasa [-]

ŽK: 72. R. Rous - 44. K. Nedvědický , 62. J. Pekárek , 72. V. Štolz .
Místo: Kralice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KRČÁL Adam (N), DOBROVOLNÝ Raimund (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.