2:1
(0:0)
66. P. Chládek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice zaskočily druhou Valeč


Branky


46. M. Lokaj , 53. J. Kopeček - 66. P. Chládek (p.)
0

O překvapení kola se postaraly poslední Kralice, které si vyšláply na druhý tým tabulky Valeč. Domácí rozhodli o své výhře dobrým nástupem do druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se gólově neprosadili

Tento zápas měl jednoznačného favorita. Tým Valeče oba jarní zápasy vyhrál shodně 3:1 a je jen o skóre druhý za Třebenicemi. Opačné starosti mají fotbalisté Kralic, kteří naopak ještě nebodovali a propadli se na úplný chvost tabulky. Také podzimní zápas skončil jednoznačně pro Valeč v poměru 6:0. První poločas utkání mužstev nacházejících se na opačných koncích tabulky byl veden ve velmi vysokém tempu. Hosté z Valče si udržovali mírnou převahu, ale nedokázali ji nijak využít i díky skvělým zákrokům domácího brankaře. Jedinou šancí Kralic pak bylo zakončení z velkého vápna, které brankou také neskončilo. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou, kterou by domácí i na konci zápasu brali. To jistě ještě netušili, že po závěrečném hvizdu rozhodčího Vladimíra Valy bude ještě veseleji.

Ve druhém poločase domácí překvapivě zaskočili dvěma góly favorita

Úvod druhého poločasu pak znamenal šok. Pro domácí to byl ale šok příjemný. Během přestávky domácí prostřídali a ve 46. minutě dostal Kralice do vedení po krásné souhře Martin Lokaj  technickou střelou k tyči 1:0. V té době byli asi ještě hosté myšlenkama v šatnách. Z inkasovaného gólu se však Valeč jakoby nemohla spamatovat a místo aby se nadechla k drtivému náporu, přišla další hrubka v hostující obraně, kterou potrestal v 53. minutě Jiří Kopeček, když po kolmici do vápna vymetl pavučinu v brance Zdeňka Macka, pro kterého to byl nepříjemný návrat  do branky Valeče 2:0. Třicet přihlížejících diváků asi nevěřícně kroutilo hlavou co jejich miláčci předvádí proti velkému aspirantu na postup. Valeč se s této nepříjemné situace špatně oklepávala, přesto se v 66. minutě dočkala snížením na 2:1, když Pavel Chládek dorazil neproměněný pokutový kop vyražený Zigmundem po odpískané ruce domácího hráče. Mohlo se zdát, že hosté zvýší nápor, šance nějaké měli, ale domácí dobře uzavřeli pokutové území a Valči už skórovat nedovolili. A tak se zrodilo největší překvapení kola.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: O výsledku rozhodl kolektivnější výkon domácího mužstva, které podržel svými zákroky brankař.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: První poločas jsme měli pod kontrolou, ale branku jsme nedali. Po změně stran šel náš výkon dolů, domácím jsme nachystali dvě branky a jelikož nám po celé utkání dělal problém obranný val domácích před velkým vápnem, body jsme domácím doslova darovali.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
V. Zigmund [-] - E. Krčál [-] (46. O. Antoš [-] ) , T. Chadim [-] , V. Polák [-] , M. Lokaj [-] , P. Němec [-] , M. Široký [-] , J. Kopeček [-] , J. Chadim [-] , A. Kabátek [-] , M. Dymáček [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] - M. Kárník [-] , M. Melkes [-] , D. Cabejšek [-] , O. Kopuletý [-] (80. J. Žalkovič [-] ) - M. Dufek [-] , J. Nováček [-] (60. L. Jarolímek [-] ) , P. Zikán [-] (69. M. Veselý [-] ) -

ŽK: 67. J. Chadim - 69. D. Cabejšek .
Místo: Kralice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: VALA Vladimír - KRČÁL Adam (N), KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.