Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Moravec nadělil bůra


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě zazdili tutovou šanci Roman Toufar s Červinkou, kteří si dávali přednost. Stonařov odpověděl třemi vyloženými brejkovými šancemi. Moravec hrál v první půlhodině většinou po levé straně, ve 32. minutě přetáhl míč na pravou, Juračka udělal dva hráče a prostřelil brankáře, 1:0. Za chvíli bylo v Moravci ještě veseleji. Po akci z levé strany dostal od Kováře krásný míč Martin Černý, pro kterého už nebyl žádný problém ho uklidit do brány. Zaskočený Stonařov dorazil před cestou do kabin Filip Kudiovský, jehož centr ze standardky k překvapení všech doplachtil až do sítě.

 

Ve druhé půli už Moravec vedení kontroloval a přidal ještě dvě branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis - trenér: Bez problémů jsme po nich mohli prohrávat o dvě branky. Ze začátku jsem měl hrozný strach z terénu, protože jsme nastupovali prakticky na hlíně, kombinovat nešlo. Bylo to hlavně o bojovnosti a koncentraci na kontrolu míče. Pro oba soupeře to ale bylo stejné. O předvedené hře se bavit nemůžeme, s výsledkem jsem ale pochopitelně spokojen




Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , R. Toufar [-] (86. M. Hanák [-] ) , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (76. L. Tulis [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Stonařov
F. Příhoda [-] - P. Kubík [-] , M. Kubelka [-] (58. D. Urbánek [-] ) , P. Kozojed [-] - J. Sobotka [-] , M. Čumpl [-] , J. Toth [-] - M. Škrdla [-] , M. Nikrmajer [-] - J. Kalenda [-] , M. Turoň [-] (46. P. Rychlík [-] )

ŽK: 63. J. Kalenda .
Místo: Moravec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘEN Filip - MÜLLER Jiří, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.