0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec ani přes srdnatý výkon opět nebodoval


Branky


8. J. Vopršal (p.) , 44. A. Vostál
0

Za chladného a nepříjemného počasí, kdy nechyběly ani občasné sněhové vločky, dnes přivítal poslední Herálec hosty z Přibyslavi. Těm se od vítězství v Bíteši příliš nedaří, naposledy přepustili doma všechny body Žirovnici. Toho chtěl využít domácí (de facto sestupující) Herálec, který se chtěl dočkat čestné jarní výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledný fotbal nabídl vše, co k fotbalu patří

Z poklidné a vyrovnané první půlhodiny hry vybočila jen 8. minuta, kdy došlo v pokutovém území Herálce k faulu, po kterém sudí Nápravník nařídil pokutový kop. Míč uklidil do sítě Jaromír Vopršal a Přibyslav šla do vedení – 0:1. Na další příležitosti si museli diváci počkat do rozmezí 30 až 33. minuty, kdy si Herálec vypracoval tři střelecké příležitosti, kterým však chyběla buď razance, nebo přesnost. Nepříjemný moment přišel ve 36. minutě, to se po srážce s protihráčem nešťastně zranil domácí Filip Bureš a následoval převoz do nemocnice. Ve zbytku poločasu se hrál ofenzivní fotbal a k vidění byla nejedna gólová příležitost. Rozdíl byl v tom, že domácí svoje nabídky nevyužili, kdežto hosté ano. Ve 44. minutě přišel dlouhý nákop hostů a míč hlavou prodloužil až do sítě Adam Vostál – 0:2.

Atraktivnímu fotbalu chybělo koření

Po změně stran pokračoval kvalitní ofenzivní fotbal. Hosté dobře kombinovali a nebezpečně útočili, domácí jim v tom kvalitně sekundovali, a tak se diváci měli na co dívat. Největší šance domácích si připsal P. Hamák. V 63. minutě však pálil vedle, v 71. minutě pro změnu nad. Přibyslav hrozila z rychlých kontrů, ale žádný nedokázala přetavit v branku. A tak když se neprosadil po pěkné akci ani domácí M. Boháč, který se v 83. minutě prodral klubkem hráčů a pálil do tyče, skončilo pohledné utkání 0:2. Herálec tak ani přes zlepšený výkon, nedokázal potřetí v řadě skórovat.



Ohlasy k zápasu



SK Přibyslav
Jaromír Vopršal, kapitán Přibyslavi: Po zápase s Bíteší konečně snesla naše hra přísnější měřítko. Přispěli k tomu i domácí, kteří moc nebránili a hráli ofenzivně. Bylo na nich vidět, že už jsou smíření se sestupem, tak měli okénka v obraně.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - D. Okurka [-] - V. Uchytil [-] - J. Ptaszek [-] , M. Kysilko [-] , F. Bureš [-] (38. J. Hořínek [-] ) , M. Kovář [-] (51. P. Čejka [-] ) , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , M. Ptaszek [-] , P. Hamák [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Krčál [-] (76. J. Sibera [-] ) , J. Prchal [-] , P. Škacha [-] , J. Flekal [-] , L. Adamec [-] , S. Pochop [-] , L. Vykoukal [-] , A. Vostál [-] , J. Vopršal [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 34. F. Bureš , 52. J. Hořínek , 71. M. Boháč , 78. M. Kysilko - 56. P. Svoboda , 81. P. Škacha , 85. L. Vykoukal .
Hráči zápasu: D. Okurka - M. Krčál , J. Vopršal .
Místo: Herálec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - MIČKA Adam, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.