Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice berou tři body


Branky


21

Domácí potřebovali ukončit neúspěšnou sérii a povedlo se jim to proti dosavadnímu lídrovi tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do utkání domácí vstoupili nebojácně, avšak byla to posléze Foška, kdo podle předpokladů diktoval tempo hry. Z územní převahy si hosté vypracovali několik dobrých příležitostí, ze kterých však banku nevstřelili. Ale i domácí měli možnost se skórem zápasu pohnout, k jejich smůle několik pěkných centrů jen prolétlo malým vápnem před brankou hostů. V 25. minutě už hosté trestali, když Němeček dostal přihrávku na stříbrném podnose a z malého vápna bezpečně uklidil zpětnou přihrávku do naší sítě - 0:1. Vedení hosty jakoby ukolébalo a domácí se začali osmělovat. Ve 36. minutě si na centr Válka naskočil Šmarda a po Ronaldovsku uklidil hlavou za Pospíchala - 1:1. Hosté šlápli na plyn, ale své příležitosti v branku nepřetavili. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhé půle vstoupili opět aktivní hosté, kteří chtěli co nejdříve zápas zlomit na svoji stranu. Nutno podotknout, že k tomu měli několikrát velice blízko. Do vedení Rapotice však mohl poslat po hodině hry Šmarda, krásnou přihrávku však napálil jen do brankáře hostů. Další šance hostů končili v rukách i nohách Tomáše Laše, a tak čtvrt hodiny před koncem zápasu zahřmělo na druhé straně. Obránce hostů napálil Romana Durajku a od něj odražený míč přepadl za záda nejistého Pospíchala a hráči v zelených dresech se mohli radovat - 2:1. O minutu později bylo na domácí straně ještě veseleji. Přes vysoko postavenou obranu vyslal na zteč dlouhým výkopem gólman Laš  Michala Šmardu a ten krásným lobem poslal domácí do dvougólového vedení - 3:1. To domácí i přes několik závarů udrželi až do konce a připsali si tři body.

 

FC Rapotice / web



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš (hráč): Strhující utkání podpořené diváky na obou stranách mělo krásnou tečku v podobě tří bodů. Tyto body už snad mají nádech záchrany a do dalších kol můžeme jít s čistou hlavou. Děkujeme všem fanouškům za podporu!

SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk (vedoucí): Během prvního poločasu jsme si vytvořili sedm vyložených šancí. Branku se nám podařilo vstřelit ve 26. minutě, kdy po krásné akci z pravé strany Zahrádka našel v malém vápně domácích Němečka, který s přehledem proměnil a dostal náš tým do jednobrankového vedení. Rapotičtí hrozili ze standardních situací nebo z rychlých brejků, které většinou zakládal domácí brankář. První šanci si vytvořili v 36. minutě, kdy po naší ztrátě ve středu hřiště se míč dostal do krajního prostoru, přišel přesný centr na zadní tyč a domácí útočník nedal Pospíchalovi šanci. Ve druhém poločase jsme během prvních deseti minut opět neproměnili tři stoprocentní šance. Navíc v 58. minutě rozhodčí odpískal nesmyslný faul ve vápně domácích kdy Adam mohl zakončovat do prázdné branky. Trest přišel v 74. a 75. minutě kdy domácí dvěma slepenými góly otočili výsledek ve svůj prospěch.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Liusik [-] , T. Válek [-] (70. P. Sobotka [-] ) , T. Čech [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-] (88. M. Dobeš [-] ) , A. Palát [-] , J. Matoušek [-] (90. V. Doležal [-] ) , M. Šmarda [-] , R. Durajka [-] , D. Zahrádka [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - V. Dlouhý [-] , T. Hobza [-] , D. Adam [-] , Š. Němeček [-] , Š. Dvořák [-] , J. Zahrádka [-] (62. P. Matušina [-] ) , R. Adamec [-] , L. Hráček [-] , D. Páviš [-] (77. R. Obrdlík [-] ) , K. Zerhau [-]

ŽK: 8. D. Liusik , 54. T. Čech , 80. J. Matoušek - 10. J. Zahrádka , 80. T. Hobza .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - NIEDERLE Zdeněk, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Votava
Tip experta: výhra hostů

Třebíč potvrdí roli favorita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích