2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice zvládly důležitý souboj a odskočily poslední čtyřce na pět bodů


Branky


49. F. Svoboda , 69. M. Trnka - 75. J. Skála
0

Vývoj ve vyšších soutěžích a nelichotivé postavení týmů z Vysočiny straší týmy ze spodku tabulky Krajského přeboru. Mohlo by se totiž lehce stát, že z přeboru budou sestupovat i čtyři týmy, což právě děsí minimálně celou druhou polovinu tabulky! V každém kole se tak hraje několik možných záchranářských soubojů a mezi ně patřil rozhodně i duel Jaroměřic s Herálcem. Domácím se vcelku daří sbírat jarní body, přes to však před zápasem měli na 10. příčce jen dva body k dobru před nejvíce ohroženou čtyřkou. Ke klidnějšímu spánku tak potřebovala Destrukce dnes vyhrát. Ale Herálec již hraje o bytí a nebytí a rozhodně nechtěl ztratit další body bez boje!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle bez branek

Od začátku se hrál v Jaroměřicích vyrovnaný fotbal bez větších šancí. Do 25. minuty měli mírnou převahu hosté, ze které se urodila největší šance, když Jakub Hořínek pálil bez přípravy z velkého vápna těsně nad. Pak tahali za delší konec provazu pro změnu domácí, kteří měli míč častěji v držení, ale vyloženou šanci si nevytvořili, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hektická druhá půle přinesla tři branky, body zůstaly doma

 Ve druhé půli měly více ze hry Jaroměřice a dokázaly toho využít ve 49. minutě, kdy z přímého kopu skóroval po zaváhání brankáře Filip Svoboda – 1:0.  Hostitelé pojistili vedení z dalšího přímého kopu, který tentokrát zahrával Michal Trnka a přízemní ranou k tyči nedal v 69. minutě Chybovi šanci. Herálec o tři minuty později zápas zdramatizoval. Po rozehrání volného kopu vyskočil nejvýše Jiří Skála a jeho hlavička skončila v horním růžku – 2:1. Hosté se potom hnali za vyrovnáním a z toho mohl těžit soupeř. Před gólmanem Chybou osamocený Trnka netrefil branku. Vzápětí mířil do šibenice Palát, ale jeho pokus vytěsnil Chyba na roh. V hektickém závěru mohli hosté vyrovnat, ale po rohu a následném závaru nastřelili tyčku.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: První půlka se hrála bez větších šancí, fotbal byl vyrovnaný. My jsme si vybrali slabou desetiminutovku, ale naštěstí jsme neinkasovali. Vyšel nám vstup do druhého poločasu a po dvou vydařených standardkách utekli do trháku. Pak přišlo extempore v hledišti, několik minut se nehrálo. My vypadli z tempa a soupeř naopak začal kousat. Snížil a pak v závěrečném tlaku trefil tyč. Šťastně jsme uhájili tři body, které jsou velmi cenné. Oceňuji bojovnost soupeře!

TJ Sokol Herálec
Miroslav Kučka: Utkání jsme odbojovali, zodpovědně bránili a soupeři toho moc nedovolili. Bohužel jsme zkraje druhé půle dvakrát inkasovali ze sporných standardek. ..



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , Z. Karásek [-] (79. T. Hambálek [-] ) - D. Hověz [-] , M. Hutař [-] , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] - M. Trnka [-] (85. Z. Melán [-] ) , M. Prokeš [-] -

TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - D. Okurka [-] , O. Černý [-] , J. Hořínek [-] (82. J. Myška [-] ) - J. Skála [-] , F. Bureš [-] - V. Uchytil [-] - M. Boháč [-] , M. Kysilko [-] , P. Hamák [-] , M. Kovář [-]

ŽK: 5. M. Kysilko , 39. O. Černý .
Hráči zápasu: J. Urbánek , M. Prokeš - V. Uchytil .
Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIČKA Adam - STANĚK Josef, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.