0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec vyhrál i čtvrtý jarní zápas


Branky


0

Poslední tým z Herálce přivítal nejlepší tým jara Humpolec. Tím je zodpovězena otázka, kdo do duelu vstupoval jako favorit. Domácí se musejí rvát o každý bod, ale tentokrát mu cestu zkřížil na jaře velmi ambiciózní tým - Humpolec zatím vše vyhrál a drží průměr čtyři vstřelené branky na zápas! A tomuto průměru se přiblížil i dnes - v Herálci zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění byl vyrovnaný poločas

V úvodním dějství byl Herálec vyrovnaným soupeřem favorizovanému Humpolci. Jako první se svojí šancí přišli hosté. V 7. minutě rozehrál J. Pikl trestný kop, jenž brankář domácích M. Severýn jen s námahou likvidoval. Domácí se v brankové příležitosti ocitli ve 20. minutě. Hlavička J. Ptaszka  však narazila na skvělého Kříže v brance Humpolce. Další slibný domácí pokus měl na svědomí P. Hamák. Ten ve 33. minutě nebezpečně vypálil, T. Kříž vyrazil před sebe, ale nikdo z domácích se k dorážce neprodral. Hosté se zmohli na odpověď až ve 41. minutě. J. Pikl obelstil obránce a vyzval T. Píchu, který však těsně přestřelil. Po prvních 45 minutách tak svítilo na tabuli skóre 0:0.

Humpolec rozhodl během pár minut

Druhá část nejprve přinesla úvodní oťukávání, po kterém udeřili hosté z Humpolce a zápas rozhodli ve svůj prospěch. Po hodině hry totiž hosté zmáčkli domácí Sokol. Přišla série rohů, po třetím, který přinesl vlnu emocí, se kopal již čtvrtý v pořadí a z něho udeřil v 66. minutě Tomáš Pícha – 0:1. Herálec obdržená branka dočasně utlumila a Humpolec kul železo, dokud bylo žhavé. Hned v 69. minutě se hosté zmocnili na půlce míče, rychle ve třech zakombinovali a na konci podařené akce stál Radim Dalík, jehož střela podél bezmocného Severýna definitivně otočila kormidlo v hostující prospěch – 0:2. Domácí, vědomi si manka, hru otevřeli a začali hrát vzadu na velké riziko. Jejich snaha o čestný úspěch zbrkle narážela na pozorně bránící Humpolec, který ještě v závěru udeřil do otevřené obrany. V 88. minutě uzavřel účet tohoto zajímavého duelu Jakub Benáček. Domácí nakonec prohráli nezaslouženě vysoko 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Antonín Trávníček, zapisovatel Herálce: Hrál se zajímavý a vzrušující fotbal, který diváky nenudil. Zápas byl vcelku vyrovnaný, ale o všem rozhodla pasáž mezi 65. - 70. minutou. Vybrali jsme si slabou chvilku, soupeř odskočil o dvě branky a bylo rozhodnuto. Snažili jsme se korigovat, ale bylo to spíš zbrklé než nebezpečné..

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Hřiště v Herálci je specifické,je menší,těžko se tam hraje kombinačně, je tam málo prostoru . Proto jsme rádi, že jsme to tu zvládli. První půle nebyla ideální. Po přestávce jsme se herně zvedli, soupeř fyzicky odešel a nám pomohla naše první branka, kterou stejně jako ty ostatní připravil Pikl.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - M. Ptaszek [-] (78. P. Čejka [-] ) , O. Černý [-] , D. Okurka [-] - J. Skála [-] , F. Bureš [-] (83. J. Hořínek [-] ) - V. Uchytil [-] - M. Kysilko [-] , M. Kovář [-] , J. Ptaszek [-] , P. Hamák [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , T. Pícha [-] , D. Maršík [-] , J. Málek [-] - J. Pikl [-] , J. Skryja [-] - F. Kubíček [-] , R. Dalík [-] - J. Benáček [-]

ŽK: 30. P. Hamák , 37. J. Skála , 78. P. Čejka , 87. O. Černý - 25. J. Skryja .
Hráči zápasu: O. Černý - J. Pikl .
Místo: Herálec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: FABEŠ Roman - TOMAN Radek, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.