0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jaroměřicích se diváci branky nedočkaly


Branky


0

Jaroměřice sice uhrály sympatickou remízu s Bíteší ,ale je to jediný bod, který svěřenci Antonína Saláka na jaře uhráli, a tak by rádi vyhráli za tři body. Ale dnešní soupeř z Havlíčkova Brodu nezískal na jaře ještě ani bod a dalo se čekat, že mladí brodští hráči nedají kůži zadarmo. Zvláště poté, co vzájemná bilance po podzimním zápase hovoří 3:1 v jejich prospěch. Diváci se dnes ve městě nad Rokytnou branky nedočkaly a týmy se rozešly smírně po remíze 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branku nepřinesl ani pokutový kop

V Jaroměřicích se dnes hrál po většinu utkání pouze průměrný fotbal a na obou stranách bylo vidět, jak důležitý bude každý bod z tohoto utkání. První se osmělili domácí. Ve 4. minutě vysunul A. Palát spoluhráče D. Hověze, jehož střela byla zblokována a následná dorážka nebyla dostatečně důrazná a brankář M. Beránek ji v klidu lapil. Hosté z Brodu odpověděli v 17. minutě. D. Hejkal našel svým nákopem M. Švece, který však přehodil brankáře Klubala i s brankou. To bylo na delší dobu od obou mužstev vše. Podstatný a klíčový moment přišel až v závěru poločasu. Po faulu ve vápně se pískala proti domácím penalta. K míči se postavil Martin Švec, který však vůbec netrefil branku a pokutový kop neproměnil.

Brankáři se příliš nezapotili

Ve druhé půli toho bylo k vidění ještě méně, než v té první. Ani jedno z mužstev se do vyložené šance nedostalo a zápas směřoval ke spravedlivé dělbě bodů. Za zmínku stojí akce domácích z 60. minuty. Po hodině hry se na křídle opětovně uvolnil Hověz, ale Michal Trnka v ojedinělé příležitosti přestřelil. A když pak v závěru pozorný Klubal podržel dobrým zákrokem domácí, rozešla se hrstka diváků, aniž by viděla jediný gól. Určitý zisk to přineslo snad jen hostům, kteří se díky tomu posunuli z poslední příčky, kam se po prohře vrátil Herálec.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Nám se ten zápas moc nepovedl. V každém poločase jsme se dostali do dvou šancí, ale ani jednou pořádně neohrozili branku. S tím se vyhrát opravdu nedá. Mladíci v dresu soupeře hráli s chutí a nasazením. No a pokud by proměnili pokutový kop, tak by si odvezli víc než jeden bod..

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Havlíčkova Brodu B: Utkání jsme zvládli zejména v obraně, kde jsme se vyvarovali chyb z posledních zápasů. Bohužel jsme nevyužili ani pokutový kop a stále čekáme na první jarní branku. Doufám, že už to v příštím zápase protrhneme!



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , T. Hambálek [-] (66. J. Urbánek [-] ) , M. Svoboda [-] , Z. Karásek [-] - D. Hověz [-] , M. Trnka [-] (78. Z. Nykrmajer [-] ) , F. Svoboda [-] , A. Palát [-] , M. Hutař [-] - M. Prokeš [-] -

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - V. Halák [-] (76. L. Burjetka [-] ) , M. Báča [-] , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] - D. Hejkal [-] , T. Nedvěd [-] , D. Fikar [-] , L. Peřina [-] , M. Švec [-] (70. L. Bača [-] ) - J. Horn [-] (64. D. Křivohlavý [-] )

ŽK: 43. F. Svoboda , 57. D. Hověz - 52. D. Fikar , 74. T. Nedvěd , 87. K. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Svoboda - D. Fikar .
Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: FABEŠ Roman - VONEŠ Jakub, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.