1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2016 18:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla zažila vítěznou rozlučku s KP


Branky


0

Domácí odehráli s největší pravděpodobností minimálně na rok poslední utkání v krajském přeboru. Přesto se s hrstkou domácích fanoušků chtěli rozloučit vítězstvím. Celý zápas měli více ze hry, hosty téměř nepustili k vápnu. S vytvářením šancí už to ale bylo horší a pokud se nějaká vytvořila, tak se zakončení řešilo zbrkle. Domácí se dostali do vedení v 25.minutě když vyraženou střelu brankařem hostů poslal do sítě Zimčík. i ve druhém poločase byl průběh utkání podobný. Domácí měli několikrát  možnost pojistit výsledek, ale žádnou akci se jim nepodařilo dotáhnout do konce. Hosté ohrozili branku domácích v poslední minutě z trestného kopu. A potom domácí utkání v poklidu dovedli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - T. Hejda [-] , M. Zapletal [-] , M. Škrabal [-] (63. O. Haša [-] ) , M. Drga [-] , P. Koutník [-] , J. Leitner [-] , P. Ratiborský [-] , K. Havránek [-] , M. Bejtkovský [-] , Z. Zimčík [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Bolf [-] (46. M. Barabáš [-] ) - T. Karban [-] , J. Strkáč [-] (46. T. Dvořák [-] ) , J. Šimek [-] , J. Hrůzek [-] - J. Bolf [-] , M. Zetocha [-] , M. Fiurášek [-] (46. L. Zetek [-] ) , L. Fuksa [-] , M. Bolcek [-] , D. Talpa [-] (67. R. Malina [-] )

Místo: Napajedla. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Gloser Jan - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.